1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

KOKEZA NAJAVIO PROMENU U U-21 REPREZENTACIJI: Poznato kada će ‘orlići’ dobiti novog selektora!

Objavljeno: 02.07.19 u 15:05

Predsednik osvrnuo se na neslavno završeno Evropsko prvenstvo za mlade koje je naša reprezentacija završila gol razlikom 1:10 i najavio promenu selektora.

Srbija je danas dobila selektora A tima, a uskoro bi mogla da dobije i u mladoj reprezentaciji. Rekao je danas Slaviša Kokeza predsednik FSS-a.

– Sa Evropskim prvenstvom sam razočaran. I rezultatom i načinom kako smo igrali. Ali ne mogu to da kažem za prethodne dve i po godine koliko je Goran Đorović vodio ekipu. Naprotiv, dobro je radio svoj posao, samim tim što je u prvih osam utakmica kvalifikacija ostvario sve pobede i to bez šest ili sedam igrača koji su bili na Evropskom prvenstvu iz A tima. Đorović je imao ugovor do kraja Evropskog prvenstva, a on je istekao tako da ćemo o novom selektoru razgovarati u naredim danma. Dobićemo predloge od Stručnog odbora i onda ćemo na osnovu toga doneti odluke. U narednih 10 do 15 dana dobićemo i novog selektora.

U Stručnom odboru su Ilija Petković, Nenad Bjeković, Zoran Filipović, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić. Upravo oni su predložili Ljubišu Tumbakovića za selektora prvog tima.

FOTO: FSS 

0
0

1 Komentara

  1. Kokeza je kompetentan da bude predsednik Fudbalskog saveza isto kao što je kompetentan da vodi institut u Vinči.
    Probušili smo dno.
    Fudbal je najbolji lakmus papir za jedno društvo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter