0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, PAŽNJA: Sezonske karte od sutra u prodaji

Objavljeno: 01.07.19 u 15:20

Od utorka, 2. jula, u prodaji su sezonske ulaznice za mečeve Crvene zvezde u sezoni 2019/20.

Zvezdaši će sezonske ulaznice moći da kupe svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova u Servisu za članstvo koji se nalazi na zapadnoj tribini stadiona ‘Rajko Mitić’.

Sezonske karte FK Crvena zvezda važe za utakmice domaćeg prvenstva uključujući i plej-of i prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Informacije o pogodnostima za mečeve četvrtog kola kvalifikacija ili grupne faze bilo kog UEFA takmičenja biće naknadno objavljene kroz kanale komunikacije kluba.

Kada je reč o zapadoj tribini vlasnici novih pojedinačnih i svih porodičnih sezonskih karata će biti smešteni u Sektor 6. Cena obnove pojedinačne propusnice je 5.000 dinara, a 8.000 dinara za nove sezonske karte.

Što se tiče porodičnih propusnica uz punoletnog nosioca paketa doplaćuje se 1.000 dinara po detetu. Porodični paket je ograničen na najviše petoro dece mlađe od 15 godina. Prilikom kupovine ulaznice neophodno je doneti sliku za svako dete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter