3
Domaći fudbal

ZVEZDA UBEDLJIVO PROTIV AUSTRIJANACA: Crveno-belima dovoljno 10 minuta za ubedljivu pobedu!

Objavljeno: 01.07.19 u 19:57

Crvena zvezda igra petu proveru na pripremama u Austriji. Crveno-beli bili su bolji ali je izostao rezultat u prvom poluvremenu. U drugom su igrači Zvezde opravdali ulogu favorita i slavili sa 3:1.

Od specijalnog izveštača HotSporta iz Vindišgarštena Mirka Markovića

Imala je Crvena zvezda inicijativu u prvom poluvremenu, a odlične prilike imali su Krstović i Vukanović, ali je nedostajala završnica za vođstvo Crvene zvezde. Ekipa Blau Vajsa nije prišla golu Vasiljevića tokom prvog dela meča, a zbog povrede teren je napustio Milan Jevtović. Njegovo mesto zauzeo je Ebisilio u 39. minutu. Kako nam je rečeno na licu mesta Jevtović je zadobio povredu Primicača.

U drugom poluvremenu potpuno druga predstava Crvene zvezde. Ulaskom Kanjasa u 69. minutu  Crvena zvezda dobila je novu energiju i deset minuta kasnije naš predstavnik došao je i do vođstva. Vukanović je odlično pronašao Simića u 79. minutu za 1:0. Ebisilio je samo tri minuta kasnije povećao na 2:0 nakon solo akcije. Genčebaši je u 85. minutu smanjio na 2:1, a Vulić u 88. minutu golom iz solo akcije postavio je 3:1.

Nakon pobede nad austrijskim drugoligašem od 3:1 trener Crvene zvezde Vladan Milojević izašao je pred novinare.

Milojević nije krio da je zadovoljan zalaganjem igrača iz drugog plana.

– Generalno sam zadovoljan učinkom igrača sa manom minutažom. Bilo je dobrih stvari i ima onih koje treba ispraviti. Ono što mi je jako bitno videli smo Konotara, Gavrića, Stanojeva i Krstovića. Zvezda uvek ima velike ambicije, daćemo sve od sebe, a videćemo dokle ćemo stići. Ni loše vreme nije uticalo, hteli smo ovaj meč da dobro odradimo. Jevtović je izašao preventivno zbog primicača, a Kanjas je malo osetio ambijent i ima problema sa listom. Uz individualni rad biće spreman na visokom nivou, rekao je Milojević.

Crvena zvezda Nikola Vasiljević, Miloš Vulić, Srđan Babić, Čaušić Goran, Veljko Simić, Filip Stojković, Jevtović Milan, Marko Konatar, Erik Jirka, Aleksa Vukanović, Nikola Krstović ( Igrali su još Ebisilio Lorenco, Željko Gavrić, Hose Kanjas, Aleksandar Stanković, Jug Stanojev)

Blau Vajs: Helas, Graseger, Mitrović, Kreuzregler, Nosa, Brandner, Jelisic, Sansar, Gaspelair, Surdanović, Frosh ( u drugom poluvremenu nastupiće Šind, Sansak, Jelišić, Turš, Džinić, Donbaksi, Genicibasi, Kostić, POner, Ablinger, Menheti)

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda je u epicentru napretka! Ne možemo da mrdnemo od napretka! Stešnjeni smo sveopštim rastom kvaliteta igre i forme. Kada je austrijski drugoligaš BV u drugom poluvremenu promenio postavu, pokazali smo im kako Musa jarca dere!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, Prike ti si car! Drugi tim austrijskog drugoligaša BV, u drugom poluvremenu, je tačno ono što odgovara sjajnim mogučnostim Ebesilia! Odmah se videlo da je sjajni Ebesilio došao iz prestižne kiparske lige, što odgovara kvalitetu druge lige Austrije! Ebesilia pod hitno za menadžera u Zvezdinom restoranu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter