0
Evropske lige

FOTO: Screenshot Twitter

TRANSFER BOMBA TRESE EVROPU: Pogba pakuje kofere Luki Modriću, sledi selidba u Italiju?!

Objavljeno: 01.07.19 u 23:09

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da će Luka Modrić uskoro potražiti novi klub, a poznata je i destinacija gde će hrvatski fudbaler nastaviti karijeru.

Italijanski Skaj preneo je večeras informaciju da se Luka Modrić seli u Italiju, a novi klub osvajača Zlatne lopte mogao bi da bude Milan.

Kako se navodi u slučaju da privole Pola Pogbu da potpiše ugovor sa Realom, što sada deluje kao realna opcija, otvorio bi se prostor za prodaju Luke Modrića.

Adut na koji računa Milan jeste legenda hrvatskog fudbala Zvonimir Boban koji je preuzeo funkciju sportskog direktora Milana. Odavno je poznato da su Boban i Modrić privatno u dobrim odnosima, te će to gotovo sigurno olakšati potencijalne pregovore kluba i igrača.  Isti izvor još uvek ne navodi eventualno obeštećenje, ali ono što je evidentno je da Modriću ugovor sa Realom ističe u junu sledeće godine.

Hrvatski fudbaler je ove sezone odigrao 34 meča u svim takmičenjima na kojima je postigao tri gola i sakupio šest asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter