1
Domaći fudbal

RANĐELOVIĆ PREDSTAVLJEN: Došao sam u veliki klub, navijam za Zvezdu, želja mi je…

Objavljeno: 01.07.19 u 21:26

Fudbalski klub Olimpijakos danas je zvanično predstavio novo pojačanje.

Reč je o fudbaleru kog su crveno-beli prošlog leta kupili od Radničkog. Tada je uz transfer od 550.000 evra dogovorena i jednogodišnja pozajmica u Nišu. Ranđelović je i zvanično predstavljen u novom klubu.

U razgovoru za medije u Grčkoj otkrio je da mu crveno-bela boja jeste u srcu, ali nije reč o Olimpijakosu, a ni Radničkom. Već klubu iz Ljutice Bogdana…

Navijač sam Crvene zvezde i jedva čekam da debitujem na ‘Karaiskakisu’ i osetim atmosferu koju prave navijači iz ‘Gejt 7’. – poručio je Ranđelović grčkim medijima.

Kao navijač Zvezde ne krije da zna dosta o Olimpijakosu koji je u bratskim odnosima sa Zvezdom.

– Znam da je Olimpijakos veliki klub i nadam se da ću usrećiti i trenera i navijače. Daću sve od sebe. Presrećan sam što ću igrati sa igračima poput Torosidita, Fortunisa, Podensea, Vukovića. Verujem da zajedno možemo da izborimo grupnu fazu Lige šampiona i da ćemo vratiti titulu u Pirej – rekao je Ranđelović na predstavljanju.

Ranđelović se već priključio saigračima na pripremama u Poljskoj. Sa klubom je potpisao ugovor na četri godine.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

FOTO: Olimpijakos

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter