1
Domaći fudbal

PARTIZANOV VAZDUŠNI NAPAD: Partizan otkrio taktiku za povratak na vrh (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.19 u 18:38

Prvotimci Partizana predvođeni stručnim štabom i trenerom Savom Miloševićem danas su posetili jedinice RViPVO u kasarni Major Milan Tešić u Jakovu i vojni aerodrom u Batajnici.

U pratnji vojske ,autobus sa igračima Partizana u ranim jutarnjim časovima se uputio u komandnu jedinicu 250.rbr za PDV gde im je posle zvaničnog dočeka održana prezentacija osnovnih podataka o jedinici,obilazak vatrenog položaja i prikaz rada,a potom pod nosiocem (204. VBR/posada helikoptera ) i priprema za prevoženje vazdušnim putem do Batajnice.

Isred 250. raketne brigade u Jakovu ekipu FK Partizan dočekao je načelnik štaba pukovnik Novica Gogić,dok su na aerodromu Milenko Pavlović crno-bele dočekali general major Duško Žarković komandant RV i PVO VS kao i brigadni general Žarko Bilić. komandant 204. Vbr.

 

Oni hrabriji imali su priliku da od Jakova do Batajnice dođu helikopterom u skladu sa rapoloživom tehnikom (KRVi PVO/204vrb) i to u pratnji pilota sa čevenim prezimenima Ilić i Galić,dok su one manje hrabre ljubazni domaćini prevezli autobusom do Batajnice gde je održana i prezentacija osnovnih podataka jedinice.
Posebnu pažnju takođe je izazvao prikaz letačke obuke u trajanju od sat vremena.


Posle lepog,ali i napornog prepodneva prvotimci Partizana su imali i ručak u restoranu a.Batajnica,da bi se od ljubaznih domaćina oprostili oko 14 časova.

Posebnu zahvalnost na organizaciji celog događaja čelnici Partizana uputili su  zameniku komandanta generalštaba Generalu Petru Cvetkoviću.

Zapratite nas na Instagramu, hvala na poverenju!

FOTO/VIDEO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter