1
Fudbal

FOTO: FSCG

FSS AMINOVAO: Ljubiša Tumbaković je novi selektor Srbije!

Objavljeno: 01.07.19 u 14:49

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije potvrđeno je da će Ljubiša Tumbaković nastaviti sa ‘orlovima’ pohod ka Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Na sednici kojom je predsedavao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, izbor selektora najboljeg nacionalnog tima, bio je jedan od prioriteta u radu članova Izvršnog odbora.

Na predlog Stručnog odbora (članovi Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić), iskusni stručnjak dobio je jednoglasnu podršku Izvršnog odbora, a promocija Ljubiše Tumbakovića biće u utorak, 2.jula u 13.00 u hotelu ‘Hilton’ u Beogradu.

Novi selektor debitovaće na klupi ‘orlova’ 7. septembra protiv Portugalije na stadionu ‘Rajko Mitić’. Tri dana kasnije Srbiju očekuje drugi, septembarski kvalifikacioni duel za plasman na EURO 2000. u Luksemburgu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter