0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VUJADIN SAVIĆ: Zvezdaši, pomozite nam da donesemo najbolju odluku za novi grb!

Objavljeno: 30.06.19 u 16:37

Do ponoći je na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone otvoreno glasanje za raspored zvezdica na grbu koji će se koristiti od sezone 2020/21.

Vujadin Savić je istakao važnost donošenja ove odluke i pozvao zvezdaše, koji to nisu uradili do sada, da glasaju.

– Ponosni smo što smo mi generacija koja je Crvenoj zvezdi donela treću zvedicu. To je podatak kojim ćemo se svi ponositi, kada jednog dana budemo sumirali utiske šta smo sve uradili kao fudbaleri. Isto tako, kao veliki navijač Crvene zvezde od rođenja, mogu da kažem da je posebna čast odlučivati kako će izgledati Zvezdin grb. I to je svojevrsno ispisivanje istorije i zato još jednom pozivam sve naše navijače da glasaju – rekao je Savić.

Zvezdin štoper očekuje neizvesno glasanje, iako ima svog favorita.

– Sva tri rešenja su lepa, puno mi je srce kada vidim tri zvezdice iznad našeg grb, u kom god rasporedu. Naravno, imam svog favorita i već sam glasao. Videćemo na kraju šta se zvezdašima najviše dopada.

Glasanje kao posebnu pogodnost članova kluba Savić ocenjuje kao vrlo korisnu.

– Jako članstvo je izuzetno bitno za jedan klub. Već sam milion puta rekao da su naši navijači najbolji na svetu, a klub pokazuje kroz ovakve postupke da brine o njima. Članske karta, osim mogućnosti glasanja na aplikaciji donosi i brojne pogodnosti i to je nešto što pokazuje brigu o zvezdašima – zaključio je Savić.

Pravo da glasaju imaju svi članovi kluba sa važećom članskom kartom koji su se registrovali na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter