1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DOČEKALA ŠPANCA: Kanjas stigao u Vindišgarsten! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.19 u 15:35

Treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku,vezista Hose Alberto Kanjas priključio se ekipi na pripremama u Vindišgarstenu.

Kanjas je došao na pripreme u Austriji, pošto je njegov prethodni klub PAOK poslao odobrenje da može da trenira sa Crvenom zvezdom, iako mu formalno ugovor ističe na kraju juna. Nesumnjivo će novajliji značiti da što ranije otpočne rad sa ekipom, kako bi se što brže uklopio sa saigračima i uvideo kakvi su zahteva šefa Milojevića i stručnog štaba.

Priliku da na prijateljskom meču ponese prvi put crveno-beli dres imaće Kanjas već u ponedeljak, kada će Crvena zvezda u Vindišgarstenu odigrati kontrolni meč sa ekipom Blau Vajs, a crveno-beli novajlija debi bi mogao da upiše već 9. jula na gostovanju u Litvaniji, u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve.

Podsetimo, španski vezista stigao je u Ljutice Bogdana kao treće pojačanje, posle Radovana Pankova i Nikole Vasiljevića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter