8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Ako neće sad, neka uđe u gol kada bude trebalo

Objavljeno: 29.06.19 u 18:48

Trener Crvene zvezde je izjavio da je dosta segmenata bilo na visokom nivou i da rezultat protiv Zenita nije bio primaran.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Bišoshofena – Mirko Marković)

Crvena zvezda je u Bišoshofenu poražena od Zenita iz Sankt Peterburga rezultatom 1:0, a tokom meča je imala nekoliko prilika da dođe makar do jednog gola.

Trener Zvezde Vladan Milojević posle meča je bio zadovoljan proverom protiv učesnika Lige šampiona sledeće sezone.

– Rezultat nije primaran, bila je ovo jedna dobra utakmica sa jakim protivnikom. Tvrd meč. pravi takmičarski i bilo je dosta dobrih stvari. Imamo sada pravu sliku. Ima detalja da se poprave, a prekidi su bili dobri. Video sam pojedine igrače na nekim pozicijama – rekao je Milojević novinarima.

– Imali smo protivnika koji motiviše, bio je dobar nivo takmičenja, dosta segmenata je ispunjeno. Ivanić je plemenit igrač i namesti se meč da se neko izdigne, ali gledamo tim! Ako ne treba da uđe sad, neka uđe kada bude trebalo. Protivnik je iskoristio jednu grešku, to je tako u fudbalu. Jako je teško igrati protiv igrača poput Azmuna i Dzjube, a bili su neutralisani. Odbranu igramo svi, a njihov golman je bio odličan. Sada mi je samo Suduva u glavi i trebalo bi da radimo i guramo dalje – izjavio je Milojević.

Po prvi put je u dresu Crvene zvezde zaigrao Radovan Pankov, letošnji novajlija iz Radničkog iz Niša.

– Konačno sam debitovao i meni je delovalo da smo na momente bili bolji, a poraz nije bitan i meni je bitno da sam se vratio posle povrede. Raduje dobra igra, a bilo bi lakše da smo izjednačili. I porazi su sastavni deo igre. Njihove napadače je teško čuvati, a sa Dzjubom sam se borio u Rusiji u dresu Urala. Veoma je snažan i deluje moćno – poručio je Pankov.

0
0

8 Komentara

  1. VLADAN MILOJEVIĆ: “Ako neće sad, neka uđe u gol kada bude trebalo”! Ovom izjavom si osvojio srca botova te nove veštačke inteligencije! Sjajna misao! Inače, Zvezda ti ima igru, pa je samo pitanje trenutka kada će ona dva sjajna “kapitalca” Ben i Boaći proraditi! Pored ovih dokazanih “kapitalaca”, jako mi se dopada što šanse pružaš Saviću, Stojkoviću i Jovičiću. Još samo da daš još koju šansu odličnom Čaušiću i sigurno prolazimo Suduvu, kada naš klupski autobus pretekne njihov negde na autoputu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević:” Rezultat nije primaran, bila je ovo jedna dobra utakmica sa jakim protivnikom”! Bravo za Milojevića i ovu motivatorsku rečenicu koja će postati nova “mantra”! Znači tako, rezultat nije primaran, jer kroz rezultate se ne dobija samopouzdanje toliko neophodno jednom timu. Milojeviću, ipak drugi put dobro razmisli pre nego što izrečeš neku antologijsku misao, jer ako te Zoran Kesić uvrsti u svoju emisiju “24 minuta sa Zoranom Kesićem” postaćeš kultna ličnost! Inače, za tvoju informaciju igre Zvezde u Austriji nisu na ništa ličile! Neka nam je Bog u pomoći već protiv Suduve!

    0
    0
    Odgovori
  3. -Kad je tvorzic „gan, tj. poklonik Pinck&Panterrrsa bio ‘mali’, ‘molio se’ za BAJK..i NISTA, onda je ‘shvatio’ da to funkcionise na „Drugi nacin“….deKra BAJK i „Moli za OPROSTAJJJ“..?! .!. XXAAXXAA .!. EtoooEtaajjj „RAD“…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter