0
Evropske lige

VEST IZ ŠPANIJE: Brašanac na meti novo prvoligaša…

Objavljeno: 29.06.19 u 11:55

Povratnik u špansku elitu želi da se pojača i izbegne povratak u Segnudu posle svega jedne sezone.

Majorka se posle plej-ofa u Segundi vratila u Primeru. Tačno je prošlo šest godina od kada je tim sa Baleara ispao u niži rang. Uprava kluba ne želi više da rizikuje i sa proverenim snagama želi opstanak u ‘eliti’.

Ipak, na ostrvu ne mogu bez Srba. Tako je ugovor sa crveno-crnima potpisao Aleksandar Sedlar, štoper koji je Pjastu iz Poljske pomogao u osvajanju titule. On je odlučio da kao slobodan igrač pređe u Majorku.

On neće biti jedini Srbin u timu, pošto Majorka želi da dovede neadašnjeg vezistu Partizana Darka Brašanca. Igrač veznog reda je pod ugovorom sa Betisom, ali zeleno-beli žele da ga prodaju. Na Darka se ne računa, a prethodne dve sezone je proveo na pozajmicama u Leganesu i Alavesu za koji je odirao 24 utakmice.

Od zimus za Majorku je igrao Nikola Stojiljković kao pozajmljeni igrač Brage, ipak dožieo je neugodnu povredu i propustio je skoro celu polusezonu. Sad mu sledi povratak u Portugaliju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter