4
Domaći fudbal

NAJTEŽA PROVERA: Zvezda izašla u najjačem sastavu, ali je Zenit odneo pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.19 u 18:21

U najjačoj proveri na pripremama u Vindišgarstenu, Crvena zvezda je rezultatom 1:0 (1:0) poražena od ruskog Zenita, učesnika Lige šampiona u predstojećoj sezoni.

Meč u Bišoshofenu obeležio je susret Branislava Ivanovića sa prijateljima iz Crvene zvezde, koji su ga srdačno dočekali, a nedavno je Marko Marin otkrio da nije tajna da će pokušati da ga nagovori da dođe u Zvezdu. Videćemo hoće li uspeti u tome.

Bane je zaigrao u startnoj postavi tima Sergeja Šemaka, a na drugoj strani Vladan Milojević izveo je najjači mogući tim, najverovatnije onaj koji će izaći na crtu litvanskoj Suduvi u Marijanpolju 9. jula.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Već u 7. minutu Artjem Dzjuba je imao prvu pravu šansu na meču, ali je glavom posle kornera šutirao preko gola. Zvezda je gol Rusa ugrožavala sa distance, i to uglavnom preko Mirka Ivanića, koji je najviše zagrejao dlanove golmana Zenita u 35. minutu.

Međutim, četiri minuta kasnije ‘plavi’ su došli do vođstva. Posle centaršuta sa leve strane Azmun je pogodio stativu, za loptu se pored Gobeljića izborio Jurij Žirkov, njegov šut iskosa odbranio Popović, ali je odbitak pokupio Azmun i sproveo loptu u mrežu.

Samo dva minuta kasnije zatresla se i mreža Zenita, kada je nakon šuta Ivanića, Boaći odbitak sproveo iza leđa Luneva, ali je taj pogodak opravdano poništen zbog ofsajda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U drugom poluvremenu menjali su se igrači, čuvala se njihova svežina, a veliku priliku da duplira vođstvo Zenita imao je Azmun, koji je u 60. minutu izašao sam ispred Popovića, ali mu je čuvar mreže crveno-belih skratio ugao i odbranio čist zicer.

Tri minuta kasnije Boaći je mogao da odgovori. šutirao snažno iskosa sa desne strane, ali je Lunev sproveo loptu u korner.

Crvena zvezda je najbolju priliku za izjednačenje dočekala tek u 86. minutu, kada je Zenit imao veliku dozu sreće. Vukanović se odlično izborio u duelu sa dvojicom defanzivaca ruskog tima, odložio za Jevtovića koji je bio u naletu, šutirao, ali je lopta pogodila Luneva i odskakutala do stative i kornera.

 

Crvena zvezda – Zenit Sankt Peterburg 0:1 (0:1)
(Azmun 39)

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Savić (od 46. Pankov), Milunović (od 77. Babić), Rodić (od 77. Stojković) – Jovičić (od 77. Vulić), Jovančić – Ben (od 60. Jevtović), Ivanić, Marin (od 77. Simić) – Boaći (od 77. Vukanović). Klupa: Vasiljević, Stojković, Pankov, Babić, Jirka, Vulić, Ebisilio, Simić, Jevtović, Vukanović, Krstović. Trener: Vladan Milojević.

ZENIT: Lunev – Smoljnikov, Ivanović, Rakitski, Žirkov – Ozdojev, Noboa, Rigoni, Driusi – Dzjuba, Azmun. Klupa: Baburin, Šatov, Prokin, Musajev, Mostovoj. Trener: Sergej Semak.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Bilo je nečeg dobrog u igri Zvezde! Litvanska Suduva je poslala 2 skauta da “snime” igru Zvezde protiv Zenita, ali njihove beležnice su ostale prazne. Nisu mogli dokučiti igru Zvezde, nisu znali kako da prenesu utiske, jer nije ih bilo. Siguran sam da je Milojević to namerno izveo da bi zavarao skaute iz Litvanije. Prava igra za zavaravanje protivnika ali i svojih navijača! Da li je neko od domaćih skauta-navijača Zvezde uočio igru kod Zvezde?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Petnaest minuta su dobili Jevtović i Vukanović i za tih 15 minuta su pokazali da su gromade za drugorazredne afričke “kapitalce” Bena i Boaćija, koji apsolutno ništa nisu uradili pozitivno za 75 minuta provedenih na terenu! Ova dva “kapitalca” će doći glave “treneru godine”! može li ovo neko zamisliti da Vukanović, prvi strelac SLS, iz jesenje sezone, bude druga rezerva Boaćiju, standardnom rezervisti iz Kine?! Ovo je čisti nadrealizam! Inače, u igri Zvezde ničeg konkretnog! Jedna bleda igra Zvezde, za zaborav!

    0
    0
    Odgovori
  3. …-Brkaju JER i JEL, koriste reci sumLJam i HVALI Mi, a onda se proseravaJUUU „zVEZDA PETOKKKRAKA“..???!!! Uqrac !!! .!. XXAAXXAA .!.
    „DOBRODOSLI“ U SVOJ ZENITTT tj. SUMRAKKK ( da ne kazem PAK’O ) .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • ГдК јеси ли пробао са бромазепамом? Узимај нешто под хитно.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter