0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Suarez je veliki tragičar Urugvaja, Peru je u polufinalu!

Objavljeno: 29.06.19 u 23:16

Fudbaleri Perua poslednji su učesnici polufinala prvenstva Južne Amerike, pošto su u četvrtfinalnom duelu bili bolji od Urugvaja boljim izvođenjem jedanaesteraca rezultatom 5:4.

Koliko se u Južnoj Americi igra tvrdo i bez respekta, oslikavaju četvrtfinalne utakmice ovogodišnjeg Kopa Amerika. Čak sedam od osam selekcija nije postiglo gol za 90 minuta igre, a čak tri meča završena su bez golova i gledali smo penale.

U večerašnjem okršaju Urugvaja i Perua bilo je uzbuđenja, čak se i zatresla mreža u 59. minutu kada je Edinson Kavani pogodio, ali ga je sudija posle asistencije VAR tehnologije opravdano poništio.

Posle 90 minuta bez golova, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a više sreće i znanja imala je selekcija Perua. Onaj od koga se to najmanje očekivalo, Luis Suarez, promašio je prvi penal za Urugvaj.

Kasnije su pogađali Kavani, Stuani, Betankur i Toreira, ali su isto tako usledili pogoci u nizu Gerera, Ruidiaza, Jotuna, Advinkule i Floresa za veliko slavlje Peruanaca i plasman u polufinale.

Kopa Amerika, četvrtfinale:

petak

Brazil – Paragvaj 0:0, penalima 4:3

Venecuela – Argentina 0:2 (0:1)
(Martinez 10, Lo Selso 74)

subota

Kolumbija – Čile 0:0, penalima 4:5

Urugvaj – Peru 0:0, penalima 4:5

POLUFINALE:

Brazil – Argentina
Čile – Peru

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter