0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

IGOR VUJAČIĆ: Volim da pevam, saigrači su me dobro prihvatili!

Objavljeno: 29.06.19 u 13:20

Štoper Partizana Igor Vujačić došao je u crno-beli tabor iz FK Zeta nekoliko dana pre polaska ekipe na letnji deo priprema na Zlatibor.

Tokom šestodnevnog rada Vujačić se upoznao sa zahtevima stručnog štaba i šefa Miloševića, a ujedno odigrao i meč protiv podgoričke Budućnosti.

O tome kako se privikao na crno-beli tabor, o pripremama na Zlatiboru i konkurenciji Vujačić prvi put govori za sajt Partizana.

– Svake pripreme su teške na svoj način pa tako i ove. Odlično smo radili i mislim da će se plodovi tek ubirati. Nije bilo lako,ali i ovo će sve proći. Ipak,najlakše mi je bilo da pevam pred saigračima u poznatom ritualu koji čeka sve novajlije. Mnogo volim da pevam i mogao bih opet-sa osmehom kaže Vujačić.

Sreo si i drugove iz ekipe Budućnosti. Šta su te pitali i kako je bilo igrati protiv njih?

– Utisci su pozitivni i svi mi većinom čestitaju. Partizan je veliki klub i čast je za svakog igrača kada može da ponese dres šampiona. A što se tiče utakmice tu nema mesta emociji,ja sam surovi profesionalac. Šteta jedino što nismo pobedili.

– Cimer sam sa Perišom Pešukićem, a tu je i Šćekić, Miletić, Ivanović. Svi momci su zaista fantastični i od prvog trenutka se nije osetilo da smo tek došli. Što se tiće konkurencije to su super momci, super igrači tako da zaista nema mesta ni za šta drugo osim za zdrav rivalitet.

Bio si kod tvojih u Crnoj Gori posle priprema na Zlatiboru šta su te najčešće pitali?

– Standardna pitanja,kako sam se snašao,kako su me prihvatili… A komentari što moji što njihovi su u superlativu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter