12
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

OSTALE SU JOŠ SAMO SITNICE: Zvezda kompletira odbranu, na ‘Marakanu’ dolazi Brazilac!

Objavljeno: 28.06.19 u 15:25

Obeštećenje iznosi 200.000 evra, a saradnja bi trebalo da traje tri godine.

Pre nekoliko dana Crvena zvezda je pikirala levog beka iz Brazila i pošto je Natanjel iz Ludogoreca skupa investicija, blizu dolaska je Žander iz Pafosa, koji će dobiti za defanzivca 200.000 evra.

Ostaje da tokom narednih nekoliko dana klubovi stave potpise i igrač prema nekim navijama bi mogao da bude do srede u Beogradu.

Crveno-beli su poslali ponudu Žanderu, koju je prihvatio i ostale su još neke sitnice zbog određenih bonusa, a ako bude po planu ‘karioka’ će posle lekarskih pregleda parafirati ugovor do juna 2022. godine.

Trener Vladan Milojević dobro poznaje kvalitete Brazilca, koji je tokom prošle sezone u Ligi Evrope nastupao za Apolon iz Limasola.

Tada Kiprani nisu prošli grupnu fazu, ali su ostvarili veliki ‘skalp’ kada su slavili protiv Olimpika u Marselju rezultatom 3:1.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

12 Komentara

  1. Govorio sam da dug nije nista smannen i dobijao po nosu.ovo malo umanjenje je od nekih koji su otpisali dugove a ne od vracanja duga ove uprave.novac od igranja u evropi i prodaji igraca koji je veci od 40 miliona evra gde je?na kraju ove godine dug ce biti veci od 60 miliona jer evropu necemo videti a i nema kog da prodamo.jer ostali su oni koje niko nece.ovi sto su bili po zatvorima i na poternicama brzo su zaboravili i misle da nece ponovo.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za komentar pod “Srb”, sve je kao iz Bukvara! Sa ovim neznalicama i profesionalnim upropašćivačima koji vode Zvezdu nisam siguran da ćemo proći ni drugo kolo kvalifikacija!

      0
      0
      Odgovori
  2. Necu nishta unapred pljuvati! Vreme ce pokazati kakav je ovaj ali chisto sumnjam da ce neshto pokazati! 5, 6 asistencija i max 2 gola za sezonu!
    Pa jbt, toliko mladih i dobrih bekova ima i kod nas, oni dovode neke polutane pred penziju! Strashno!
    Daj Boze da nisam u pravu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bravo za ovaj sjajan potez Zvezdinog menadžmenta! Što više stranih “kapitalaca” treba dovesti a krivicu za promašaje ćemo zajednički podeliti, mi navijači Zvezde i ove neznalice koje se kriju iza zvučnih titula raznih rukovodilaca kao “generalni direktor kluba” ili “sportski direktor”! Ko je njih uopšte ovlastio da rade ovakve gluposti i u ime koga?! Valjda oni ne rade ovo u ime nas navijača Zvezde?! Ovo bi trebao neko da ispita!

    0
    0
    Odgovori
  4. Još jedan od promašaja u nizu sa dovođenjem brazilskih “kapitalaca” za koje prethodno u Srbiji niko nije čuo! A, ovaj brazilski “kapitalac” dolazi iz prstižnog kluba Pafosa! Ha-ha-ha-! Mlade igrače Zvezde na “stažiranju” u Grafičaru niko i ne pominje! Opšti haos, javašluk! Ovim nezasitim predatorima iz interesne grupe koja vodi Zvezdu, Zvezdina škola fudbala služi samo za dalju prodaju a dovode nepoznate “kapitalce”! Osećam da će ovaj najnoviji brazilski “kapitalac” Žandar biti na nivou Edera, Matosa i Rikardinja! I ko će odgovarati za te kadrovske promašaje?! Niko,naravno! Navijam za Zvezdu još od vremena dr Pižona, ali sam zaista ubeđen da ne možemo proći kvalifikacije, zbog katastrofalne kadrovske politike Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  5. ……dok nam decu SMSom ‘lece’ (na moju veliku zalost,,), ovi dovode BRAZILCE..?! Ali, sto bi jedan moj prijatelj rakao, sa ‘rakom’ se zivi, sa zVEZDOM-NIKKKAKO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter