0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Drama i penali u Porto Alegreu, Alison i Žesus doneli Brazilu polufinale (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.19 u 09:08

Fudbaleri Brazila plasirali su se u polufinale Kopa Amerika, pošto su pred svojim navijačima u Porto Alegreu savladali Paragvaj posle boljeg izvođenja penala – 4:3.

Ovaj meč imao je zanimljivu uvertiru pošto je fudbaler domaće selekcije Rišarlison juče dobio zauške i hitno je izolovan od ostatka ekipe. Svi igrači moraće da budu vakcinisani protiv ove virusne infekcije, a odlučeno je da se to uradi tek nakon meča protiv Paragvaja.

Tokom samog meča, Brazil je lomio i lomio žilave Paragvajce, ali nije uspeo nijednom da pogodi cilj, čak ni u poslednjih pola sata, od kada su gosti igrali sa igračem manje zbog isključenja Balbuene u 58. minutu.

Ušlo se u penal-seriju, koju je odbranom odmah otvorio Alison Beker. Potom su na jednom strani pogađali Vilijan, Markinjoš i Kutinjo, a na drugoj Almiron, Valdes i Rohas.

Sve dok nije usledio novi promašaj, ovog puta Roberta Firmina, koji je promašio ceo gol u četvrtoj seriji. Priliku za donese prednost imao je Gonsales, ali je nije iskoristio i u poslednjem penalu je Gabrijel Žesus doneo veliko slavlje Brazilcima u Porto Alegreu.

Sada su u polufinalu, sledi im najpre vakcinisanje, a potom čekaju pobednika večerašnjeg duela između Venecuele i Argentine.

Kopa Amerika, četvrtfinale:

Brazil – Paragvaj 0:0, penalima 4:3

petak:

21.00 Venecuela – Argentina

subota:

01.00 Kolumbija – Čile
21.00 Urugvaj – Peru

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter