0
Fudbal

AFRIČKI KUP NACIJA: ‘Minimalci’ Madagaskara i Alžira, Kenija slavila posle goleade i velikog preokreta

Objavljeno: 28.06.19 u 00:10

Zakuvalo se u grupama B i C na Afričkom kupu nacija.

Madagaskar je ostvario prvu pobedu na Afričkom kupu nacija i to protiv Burundija, a junak trijumfa bio je Ilaimaharitra koji je u 76. minutu doneo veliku radost ovoj egzotičnoj zemlji.

U okviru grupe C, istim rezultatom Alžir je slavio protiv Senegala. Strelac jedinog gola za selekciju sa severa Afrike bio je Belaili u četvrtom minutu drugog poluvremena.

Najviše golova i uzbuđenja viđeno je u poslednjem meču dana, između Kenije i Tanzanije. Meč je završen rezultatom 3:2 i to posle velikog preokreta u drugom poluvremenu.

U prvoj je Tanzanija vodila najpre preko Msuve u šestom minutu, izjednačio je Olunga u 39. a samo minut kasnije je Samata doneo novo vođstvo Tanzaniji.

Međutim, u drugom delu meča sve se preokrenulo. Prvo je Omolo u 62. minutu doneo novo izjednačenje Keniji, a potpuni preokret i veliki trijumf svojim drugim golom na meču realizovao je Olunga 10 minuta pre kraja susreta.

(Olunga 39, 80, Omolo 62 – Msuva 6, Samata 40)

Afrički kup nacija, 2. kolo:

Grupa B

sreda

Nigerija – Gvineja 1:0 (0:0)
(Omeruo 73)

četvrtak

Madagaskar – Burundi 1:0 (0:0)
(Ilaimaharitra 76)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C

Senegal – Alžir 0:1 (0:0)
(Belaili 49)

Kenija – Tanzanija 3:2 (1:2)
(Olunga 39, 80, Omolo 62 – Msuva 6, Samata 40)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter