0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

STIGAO DOPIS IZ UEFA: Evo kada Zvezda putuje u Litvaniju, a kada debituje na ‘Marakani’…

Objavljeno: 27.06.19 u 09:04

UEFA je na adresu Crvene zvezde poslala dopis u kom su označeni termini prva dva meča prvog kola kvalfikacija za Ligu šampiona.

Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena – Mirka Markovića

Otklonjena je dilema i Crvena zvezda svoj evropski put startuje u Litvaniji protiv Suduve u utorak 9. jula. Ovo je potvrdila UEFA koja je poslala dopis u ‘Ljutice Bogdana’, a domaćin je odredio da megna u Marijampolju počne od 20 časova. Dva rivala su se sastala pre nešto manje od godinu dana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je srpski šampion slavio u oba meča (3:0 u Beogradu i 2:0 u Litvaniji).

Revanš je planiran sedam dana kasnije na stadionu „Rajko Mitić“ samo ostaje da se odredi termin početka, a klubovi moraju do 2. jula u ponoć da prijave spisak igrača za prvu rundu. Pobednik ovog dvomeča čeka bolji iz susreta između Toršavna i Helsinkija, dok se poraženi sele u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ukoliko žele da ponove uspeh iz prošle sezone i budu u grupnoj fazi Lige šampiona igrači Crvene zvezde moraju da prođu četiri kola. Put je dug, a recept je poznat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter