6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE ZVANIČNO: Zvezda dovela najveće pojačanje pred napad na Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.19 u 17:00

Kraj meseca juna doneo je Crvenoj zvezdi i treće pojačanje. Hose Alberto Kanjas, španski vezista, potpisao je ugovor do 2021. godine sa crveno-belima.

Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu pred početak evropskih kvalifikacija i Superlige Srbije stiglo je u vidu iskusnog veziste Kanjasa, koji će pojačati konkurenciju u ekipi Vladana Milojevića.

Bogato iskustvo koje je sticao u Španiji, Engleskoj i Grčkoj bez sumnje će mnogo značiti Kanjasu i pomoći mu da donese prevagu na terenu u korist crveno-belih.

Kanjas je rođen 27. maja 1987. godine, u predgrađu Kadiza. Igrao je u Omladinskoj školi Real Betisa, za koji je debitovao i u seniorkoj konkurenciji 2009. godine. Potpuno se afirmisao u španskom timu za koji je nastupao naredne četiri godine. U avgustu 2013. godine preselio se u engleski Svonsi, sa kojim je igrao u Ligi Evrope, FA Kupu, a zabeležio je i 29 utakmica u Premijer ligi.

Nakon godinu dana vratio se u Španiju, gde je do 2016. godine branio boje Espanjola. U PAOK se preselio 2016. godine,a sa grčkom ekipom igrao je i u Ligi Evrope i u Ligi šampiona.

Kanjas će se ekipi Crvene zvezde u Austriji priključiti najkasnije 1. jula, kada mu i formalno ističe ugovor sa PAOK-om. Može da se desiti i da Španac ranije počne da trenira sa Zvezdom, ukoliko šampion Grčke dostavi odobrenje da to može da uradi.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

6 Komentara

  1. Bzvz dovodimo igrača koji je zagazio u 33.godinu, baš loš prelazni rok. Dovoljan je dokaz da mozemo prodati samo mlade igrače (Joveljić) a Stojkovića, Savića, Rodića, Jovičića… baš teško ili ispod cene…

    0
    0
    Odgovori
    • Odlična opservacija! Sve je tačno što si rekao ali je tačno i to da je Zvezda jedan običan pred-profesionalni klub jer da su u Zvezdi pravi racionalni profesionalci oni bi još u januaru dali odrešene ruke svim onim igračima koji nisu zadovoljili u grupnoj fazi LŠ, što znači da nemaju kvalitet za Evropu! A, u Zvezdi su upravo tim igračima produžili ugovore kao nagradu za njihov mizeran učinak, zatim su ih celo proleće forsirali u SLS i kupu, a sada ponovo nameravaju da sa tim gubitnicima napadnu Evropu?! Sa ovim gromadama smo osuđeni na neuspeh u kvalifikacijama ali i sa “trenerom godine” koji se potpuno ofirao ovog proleća!

      0
      0
      Odgovori
  2. …sto bi SVI PAMETNI rekli, ne idem na cmarakkkanu, jer kada dodju teska vremena NE ZELIM DA KLECIM, vec cvrsto da stojim na svojim nogama, zato idem u HUMSKU 1 !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter