5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IMA NAPADAČA VIŠE: Pavkov se vraća iz Kine, evo gde je zapelo…

Objavljeno: 26.06.19 u 22:39

Crvena zvezda će nenadano na pripremama dobiti još jednog napadača, vraća se Milan Pavkov posle dugog puta u Kinu.

Milan Pavkov i Đangsu ne u ovoj priči. Gorostasni napadač Crvene zvezde odbio je da pređe u redove kineskog superligaša i sutra se vraća za Beograd.

Kako HotSport saznaje, zapelo je oko ličnih uslova Milana Pavkova. Naime, napadač Crvene zvezde traži platu od dva miliona evra godišnje, a Kinezi ne žele to da daju. Moguća je nova runda razgovora, ali je Pavkov za sada daleko od transfera u Đangsu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOTSPORT SAZNAJE: Šok u Nišu – Nenad Lalatović napustio Radnički!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Milan Pavkov se vraća u Srbiju, a šta će dalje biti, videćemo…

Na tragu informacije; Mirko Marković i Darko Noveski

0
0

5 Komentara

  1. Odlazi vec jednom,, dao si dva slucajna gola Liverpulu dizu te u nebesa,, inače loptu ne znas ustopati u svakom napadu loptu vračas unazad umjesto da juris na protivnički gol,, ukratko za mene si zadnja opcija u napadu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je vest koja nije obradovala čelnike Zvezde! Taman su se ponadali kako su se konačno oslobodili Pavkova, koji im kvari planove sa “kapitalcem” Boaćijem. Slali su ga na pozajmice, stavljali ga u drugi plan da bude rezerva poznatom rezervisti iz kineske lige, kad ono on uvek ispliva! Ponovo će oni naći neko rešenje da se oslobode Pavkova i da u prvi plan stave svog favorite tog drugorazrednog afričkog “kapitalca”, koji je bio nemilosrdan strelac iz penala u SLS! Sa “kapitalcima” Benom i Boaćijem sigurno pobeđujemo sve na našem putu, ali u video igrici “Real Manager”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter