3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SRBIJA U PONEDELJAK DOBIJA SELEKTORA: Dva kandidata su tu, odluka 1. jula… (ANKETA)

Objavljeno: 26.06.19 u 18:28

Fudbalska reprezentacija Srbije je posle kraha u Lvovu protiv Ukrajine ostala bez selektora, pošto je smenjen Mladen Krstajić.

Od tada pa do danas se spekuliše sa potencijalnim kandidatima. Počelo se od uvek prisutnog Dragana Stojkovića Piksija, preko Gorana Đorovića i Slaviše Jokanovića do Ljubiše Tumbakovića. Poslednje ime je legendarni Radomir Antić.

Kako ‘Blic’ danas piše, Srbija će novog selektora dobiti u ponedeljak 1. jula. Kandidata su dva, a reč je o Ljubiši Tumbakoviću i Radomiru Antiću.

Kako ovaj list saznaje, bliži klupi ‘orlova’ je Radomir Antić, ali još uvek nije poznato ko će predvoditi Aleksandra Kolarova i drugare protiv Portugalije i Luksmburga u septembru.

Ko će biti novi selektor Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

3 Komentara

  1. Meni se ĐOROVIĆ baš pokazao kao idealno rešenje za A TIM… STRUČNJAK na najvišem nivou. Fantastičan sistem gaji napadački brz i moderan fudbal ….. Pravi čovek za A SELEKCIJU

    0
    0
    Odgovori
  2. Antic nece sesti na klupu posto je on gospodin covek i nije se prodao za dzak sa parama i verovatno ne podrzava sns,a tumba je imao fantasticne rezultate sa partizanom ali nije resenje za selektora

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter