3
Evropske lige

PARTIZANOV RIVAL DOBIJA OZBILJNO POJAČANJE: Konte pušta napadača Intera u Kilmarnok?! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.19 u 13:21

Veliko upozorenje za Partizan da mu neće biti nimalo lako kada bude došlo do dvomeča sa škotskim Premijerligašem.

Kilmarnok, koji će najverovatnije biti protivnik Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ovog leta je promenio trenera, pa je Stiva Klarka zamenio Italijan Anđelo Alesio.

Upravo sa ‘čizme’ bi moglo da stigne najveće pojačanje za trećeplasirani tim Škotske. U pitanju je napadač Intera Fakundo Kolidi, koji ima 19 godina, Argentinac je i do sada je igrao za Atletiko Rafaelu i Boku Juniors.

Kolidi je u mladom timu Intera odigrao čak 63 utakmice, dao je 21 gol, ali još uvek nije debitovao u prvom timu ‘nero-azura’.

Njegova tržišna cena je oko 8.000.000 evra, a Alesio želi da ga dovede na pozajmicu. ‘Konekcija’ je u tome što je novi menadžer Intera Antonio Konte, a Alesio je bio njegov pomoćnik u Juventusu i Čelsiju i veliki su prijatelji.

0
0

3 Komentara

    • To ste radili vi iz sezone u sezonu zadnjih 20 godina, 2 godine igrate fudbal sa dugom koji ne priznaje jedino Terzić imate igrački kadar kakav poželi klark kent, naravno i sudije u pingpong ligi onda novine dignu u nebesa vaš poraz od 6:1 od psž-a i ti ćeš onda da pričaš o sezoni kupanja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter