9
Domaći fudbal

KONAČNO JE STIGAO: Najveće Zvezdino pojačanje potpisuje posle pregleda, evo šta je prvo rekao na aerodromu…

Objavljeno: 26.06.19 u 09:07

Vezista je dogovorio saradnju na dve godine, a stiže iz ekipe PAOK kao slobodan igrač.

Dva puta je Crvena zvezda pokušala da angažuje Španca, a izgleda da je treća sreća i da je dogovor sa Hoze Kanjasom na korak od realizacije. Iskusni internacionalac, koji je igrao za Betis, Espanjol, Svonsi i tri sezone je proveo u ekipi PAOK, stigao je kasno sinoć u Beograd.

Kako saznaje HotSport vezista je dogovorio saradnju na dve godine sa crveno-belima i njegova plata iznosiće 500.000 evra po sezoni.

U Solunu Kanjas je odradio tri godine i igrao standardno za novog šampiona Grčke sa kojim mu je istekao ugovor, a posle par nedelja vaganja i pregovora postaće novi član Crvene zvezde.

On je noćas sleteo u Beograd, na aerodromu ‘Nikola Tesla’ ga je sačekalo nekoliko novinara, ali on nije bio raspoložen za komentar.

– Molim vas, razumite me, umoran sam, sutra možemo pričati – rekao je Kanjas po dolasku u Beograd.

Ukoliko uspe tokom dana da završi sve i stavi potpis, očekuje se da Kanjas dođe u Austriju i priključi se ekipi Vladana Milojevića.

Šef stručnog štaba crveno-belih je danas odlučio da ekipa ima slobodan dan, a od sutra kreću završne pripreme za ‘generalku’ protiv Zenita, koja je na programu u subotu od 16.30 časova u Bišeshofenu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

9 Komentara

  1. ..sto bi rekao tvorzic:“ Lebdeci Duh me najjjjjbolje razume..?!“…..Lebdeci Duh:“ 5 miliona za ‘gospodina’..?!..“ .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo slobodne i jeftine igrace mogu da dovode,u dugovima su do guse,pokusavaju kroz medije da prikriju stvarni dug,koji NI MALO nije naivan!!!!!

    0
    0
    Odgovori
      • Zvezdin dug je javan, neka je dug se mora vratiti samo taj dug nesmije da guši klub u funkcionisanju. 30i neki milion nije mnogo vratiće se. Šta bi s ovim koji godinama tvrdiše nisu dužni nikome pa dug12miliona uefina kontrola reče desetine miliona. Samo za Bambija da se po zakonu plati s kamatama dužni bi bili oko sedamodsam miliona. Ma lakše je klub ugasiti nego poslato pare u Zrenjanin

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter