0
Evropske lige

KAKAV TANDEM, STRAŠAN TANDEM: Napoli ima štopere kojih će se plašiti cela Evropa…

Objavljeno: 26.06.19 u 23:02

Napolije počeo rekonstrukciju tima za sledeću sezonu u kojoj je cilj najzad stati na žulj Juventusu.

Navijači Juvenutsa godinama pozajmljuju pesmu ‘Delija’ kada je reč o Napoliju koja glasi ‘Uvek si drugi i to nam ne smeta’. Ipak, u gradu pod Vezuvom su rešili da stanu na put ‘staroj dami’. Tako je danas na San Paolo stiglo veliko pojačanje…

Naime, Napoli od danas ima možda i najjači štoperski tandem u Evropi. Ako ne najjači, onda strašan. Kulibaliju se sada pridružio sjajni Grk Kostas Manolas.

Roma će od transfera štopera inkasirati 16 miliona evra plus bonuse. Takođe, put ‘večnog grada’ će Amadu Dijavara. On će formalno ‘vučicu’ koštati više nego Manolas Napoli, reč je o 18 miliona evra plus bonusi.

Grk će pod Vezuvom zarađivati 4,5 miliona evra. Sad ostaje pitanje hoće li Aurelio De Laurentis prodavati Kalidu Kulibalija čija je cena neverovatnih 90 miliona evra. Od štopera Napoli na platnom spisku ima Raula Albiola, Vlada Kirikeša i Nemanju Maksimovića. Realnije je da jedan od ovih momaka zauvek napusti jug Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter