0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŠA PRAVI STRAŠAN TIM: Stigao Bojić, a sledeći su nesuđeno pojačanje Zvezde i čovek koji je Partizanu doneo Kup…

Objavljeno: 25.06.19 u 13:57

Nenad Lalatović preuzeo je Vojvodinu, a sada je na redu pravljenje tima kako bi se ispunilo obećanje novog šefa stučnog štaba da ‘stara dama’ mora da bude uz ‘večite’.

Prvo pravo pojačanje bio je Nikola Drinčić. Dolazak iskusnog veziste iz Niša kao da je najavilo povratak Nenada Lalatovića na klupu tima. Potom su na ‘Karađorđe’ stigli Jovan Kokir iz Partizana, Marko Đurišić iz Dinama i Nemanja Vučić iz Zemuna.

Danas je ugovor potpisao i iskusni vezista Petar Bojić. Momak koji je prošle sezone nastupao za lučansku Mladost, a sada mu je istekao ugvor. Petar Bojić je sarađivao sa Nenadom Lalatovićem u Čukaričkom.

Tu se Vojvodina neće zaustaviti, na spisku želja je i momak iz Gambije Usman Marnog koji igra za Trajal iz Kruševca. Reč je o veznom fudbaleru koji je bio meta Crvene zvezde. Za Trajal je odigrao 14 utakmica i šest puta je bio strelac.

Takođe, Novosađani žele štopera Bojana Ostojića koji je Partizanu doeno Kup Srbije, a sada je slobodan igrač. Takođe, novi ugovor je ponuđen napadaču Bojanu Matiću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter