1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MILOJEVIĆ: Zadovoljan sam, imamo problema sa prekidima… SAŠA MARKOVIĆ: Neka se posreći i Zvezdi i nama…

Objavljeno: 25.06.19 u 20:27

Crvena zvezda i Apolon sa Kipra su danas u Austriji odigrali prijateljski meč i remizirali rezultatom 1:1 (0:0).

(Specijalni izveštač HotSporta iz Vindišgarstena – Mirko Marković)

Apolon je vodio od 56. minuta, ali je Zvezdu spasio Nemanja Milunović golom u 90. minutu. Međutim, bez obzira na jedva izbegnut poraz, trener Zvezde Vladan Milojević je bio zadovoljan.

– Mislim da je bila dobra utakmica po teškom vremenu. Dobar rival, generalno sam zadovoljan, ali je bilo dosta stvari koje treba popraviti. Imamo četiri dana do narednog meča i podelili smo minutažu.

– Apolon je legija stranaca igraju takmičarski. Imamo problem sa prekidima, nismo imali dovoljno svežine. Pravili smo lagane faulove u opasnoj zoni i trebalo bi raditi na tim segmentima – rekao je Milojević novinarima u Austriji.

Član Apolona već nekoliko sezona je bivši vezista Partizana, Saša Marković.

– Imamo legiju stranaca, a Selimović igra žustro. Najbitnije je da smo igrali dobro, kao i prosle godine i neka se posreći Zvezdi i nama da ponovo budemo na jesen u Evropi.

Asistent za gol Zvezde bio je Lorenco Ebisilio, inače bivši igrač Apoela. Prokomentarisao je i ispraćaj Saše Ilića u penziju, kao i svog saigrača Žandera.

– Nismo izdrzali sampionsku trku, a Ebisilio se možda ovde nije uklopio i bio je najbolji igrač Apoela. Ispratio sam Partizan i ispraćaj Saše Ilića. Danas su se sastale dve dobre ekipe i nadam se da će Zvezda uspeti da uđe u Ligu šampiona. Žander je dobar igrač i igrao je dobro prosle sezone – izjavio je Marković.

0
0

1 Komentara

  1. Alo, Milojeviću to ti misliš da je ovo bila dobra utakmica a teško vreme ti je opravdanje, koje ne pije vodu! Utakmica je bila u stilu onih reprezentativnih hit komedija, vidi se da je to ista fudbalska filozofija kao kod Krstajića i Đorovića! Apolon se namučio protiv Zvezde! Gledali su Zvezdu protiv Kluža ali bila je to vrlo teška utakmica za skauting, jer nisu znali na šta da obrate pažnju, sve je izrelativizirano u igri Zvezde, bez ikakve koncepcije! Tako je isto bilo i protiv Apolona! Ja kao navijač Zvezde sam video jedno veliko ništa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter