0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GOTOVO – ‘KALČOMERKATO’: Segej je novi ‘svetac’, zarada od 25 miliona evra!

Objavljeno: 25.06.19 u 10:44

Nije tajna da PSŽ želi da dovede srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, a ‘Kalčomerkato’ donosi vest da je posao završen.

Direktor ‘svetaca’ Leonardo i agent ‘SMS’-a Mateja Kežman su se dogovorili. Sergej Milinković-Savić novi je član Pari Sen Žermena. Navodno, dve strane su se dogovorile da Srbin u Parizu zarađuje pet miliona evra tokom petogodišnjeg ugovora, što je ukupno 25 miliona evra plus bonusi. Tako bi ‘SMS’ mogao da obori rekord Luke Jovića i postane najplaćeniji srpski fudbaler.

Ipak, gledajući da je vest preneo ‘Kalčomerkato’ (nije baš najpoudaniji izvor), valjalo bi sačekati potvrdu kluba. Navodno, još uvek nije poznato koliko bi zaradio Lacio, a pominje se cifra između 60 i 80 miliona evra. U celom kolaču deo bi pripao i novosadskoj Vojvodini.

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić je prošle godine povezivan sa Juventusom, Milanom, Mančester junajtedom i Real Madridom. Cena je tada bila oko 120 miliona evra, ali je ona drastično pala posle ne baš najbolje igre našeg fudbalera na Mondijalu, ali i početkom klupske sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter