4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEN NE MOŽE DA IDE: Partizan ‘sačuvao’ napadača Zvezdi, HotSport otkriva imena potencijalnih kupaca…

Objavljeno: 25.06.19 u 09:38

Na stolu Crvene zvezde je bila ponuda od dva milona evra, a drugi turski superligaš je odustao zbog visoke cene i pazario je u Humskoj.

Specijalni izveštač iz Vindišgarstena – Mirko Marković

Na prvu loptu Crvena zvezda je odbila da proda El Fardu Bena u Tursku, a za krilnog napadača je, kako saznaje HotSport, imala ponudu Bašakšehira. Vicešampion Turske bio je spreman da pojača ponudu na 2,5 miliona evra, ali su dobili odgovor da jedan od najboljih igrača i čovek od poverenja trenera Vladana Milojevića ne moze da napusti ‘Ljutice Bogdana’. I Benu se još ne žuri, njegova želja je da bude na čelu ekipe u novoj evropskoj misiji i da možda rastanak usledi krajem avgusta. Ako se to ne desi spreman je novi ugovor do juna 2021. godine.

I Konja je na listi želja imala Bena, ali su bili limitirani finansijama i brzo su morali da se okrenu novom rešenju, a izbor je pao na Gorana Zakarića iz Partizana. U Humskoj su pristali da zarade 700.000 evra plus bonuse, pošto reprezentativac BIH nije u planovima trenera Save Miloševića.

Crveno-beli završavaju posao oko Tomanea iz Tondele i njegov dolazak se očekuje verovatno sutra, a danas u Beograd bi trebalo da stigne Kanjas, kom je spreman ugovor na dve godine.

0
0

4 Komentara

  1. “…ali su dobili odgovor da jedan od najboljih igrača i čovek od poverenja trenera Vladana Milojevića ne moze da napusti ‘Ljutice Bogdana’. I Benu se još ne žuri, njegova želja je da bude na čelu ekipe u novoj evropskoj misiji…”, iščupano iz konteksta! Ovo je primer medijske manipulacije kreirane od strane spin doktora u PR agenciji u okviru C.Zvezde! Oni usmeravaju medije u željenom pravcu, često bez jasne svesti novinara da učestvuju u takvim operacijama! Cela tehnologija ovih genijalaca iz Zvezde počiva na neprevaziđenim manipulacijama. Vladaju tehnikama obmane i opsene! Ovo je ključni deo teksta: “I Benu se još ne žuri, njegova želja je da bude na čelu ekipe u novoj evropskoj misiji…” Gledali smo “kapitalca” Bena u 6 utakmica u grupnoj fazi LŠ i sve što je uradio “kapitalac” Ben bila su 3 uspešno izvedena auta u 6 utakmica! Ako “kapitalac” Ben bude na čelu Zvezde u novoj evropskoj misiji, onda piši “propalo”, ispadamo sigurno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Није ми јасно зашто га неби продали сад и одмах….човек само заузима место неком другом, бољем и кориснијем…..а више новца за њега нико и никад неће понудити….чудно стварно….мислим да је његов ћуговор мало на штету звезде тј да он мора да игра и буде у тиму….зато му се и не иде нигде јер где год да оде ту привилегију неће имати…..

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno, potpuno pravilno razmišljanje! Ali, taj novac za “Kapitalca” Bena nije uopšte ponuđen! To samo pokušavaju da namaknu cenu ovi nezasiti predatori koji su zajašili Zvezdi za vrat! Ko je lud da za 32-godišnjeg tra-la-la fudbalera Bena ponudi 2,5 miliona?! Odmah ću ti dati odgovor na tvoje pitanje zašto Ben mora da igra i da bude u timu? Odgovor je vrlo jednostavan: Milojević je i trener i lični menadžer Benu i to je razlog zašto ovaj “kapitalac” mora da igra, da bude u timu i da izvodi sve penale, jer što više penala izvede, biće uspešniji strelac, kad ga prodaju a penali se tada ne pominju! Ali, svi su ih već pročitali!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter