Fudbaleri Voždovca odradili su u ponedeljak ujutru prvi trening u Velenju, gradu u Sloveniji koji će biti baza Zmajeva u naredne dve nedelje tokom letnjih priprema.

Nakon dugog puta, koji je trajao skoro čitavog dana u nedelju, Šef Koković je sa svojim saradnicima osmislio i priredio takozvani “trening aktivacije” laganijeg intenziteta da bi se fudbaleri razmrdali nakon dugog puta, ali nema sumnje da ‘Zmajeve’ u narednim danima očekuje težak rad i brušenje forme za novu sezonu


– Morali smo da modifikujemo plan rada zbog jučerašnjeg kasnog dolaska i dužeg zadržavanja na granicama, tako da smo ovog jutra odradili trening oporavka i sada krećemo sa ozbiljnim radom. Uslovi su dosta korektni i mislim da ćemo u Velenju tokom naredne dve nedelje imati sve uslove da sprovedemo u delo ono što hoćemo i da se što bolje spremimo za izazove koji nas očekuju tokom ove sezone – istakao je Koković nakon prvog treninga.

Da su igrači puni elana i spremni za težak rad koji ih očekuje potvrdio je i Alen Mašović, krilni igač Zmajeva.

– Zadovoljni smo uslovima koje imamo za rad u Sloveniji, i optimističan sam po pitanju onoga što ekipu očekuje u narednoj sezoni. U toku priprema odigraćemo pet utakmica sa respektabilnim rivalima i mislim da ćemo imati prilike da odmerimo snage sa njima i vidimo gde smo u ovom momentu. U ekipi vlada odlična atmosfera i to je ono što me najviše raduje, jer je to jedan od preduslova za kvalitetan rad – optimističan je Mašović.

Foto/video: Voždovac