3
Domaći fudbal

FOTO: Partizan

POJAČANJE ZA CRNO-BELE: Partizan je od danas značajno jači na pripremama (FOTO)

Objavljeno: 24.06.19 u 20:02

Na Zlatibor u bazu crno-belih je stigao golman Vladimir Stojković.

Pre par dana je na Zlatibor stigao Nemanja R. Miletić, ‘A’ reprezentativac Srbije, koji je imao nešto duži odmor posle akcije sa ‘orlovima’ u mečevima protiv Ukrajine i Litvanije, a na planinsku lepoticu stigao je i prvi golman-crno-belih.

Vladimir Stojković stigao je ovog popodneva u tabor Partizana i večernji trening je posmatrao sa klupe uz osmeh na licu.

Već od sutra očekuje se da i iskusni čuvar mreže krene sa treninzima i brušenjem forme za novu sezonu koja za Partizan startuje 20. jula utakmicom protiv Inđije na gostovanju.

FOTO: FK Partizan
0
0

3 Komentara

  1. Stojke LEGENDA, PRVI JE JASNO I GLASNO REKAO, ONO STO JE ODMAH, NA PRVU SHVATIO, DA JE FKP NAJJACI, NAJBOLJI FK U SRBIJI, LJUBAV I ODANOST, OPROSTILI SMO MU RUZNU PROSLOST I SADA JE PATRIOTA !!!..a priznacete da je tesko, tj. KAKO biti PATRIOTA, kad’ Vas segregator TRETIRA k’o IDI**OTTTA..?!..mada,, „ganima I TO POLAZAI ZA RUKKKOM..?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter