4
Domaći fudbal

Goran Djorovic Prijateljska utakmica U21 Srbija - Italija fudbal reprezentacija Serbia - Italy 27.03.1018. Mart 27. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OGLASIO SE ĐOROVIĆ: Miran sam, čist mi je obraz! Selektor otkrio da li ostaje na klupi!

Objavljeno: 24.06.19 u 09:48

Mlada reprezentacija Srbije ponižena je na prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine.

Tim Srbije poražen je u sva tri meča, a uz to ima gol razliku 1:10. Srbija je na prvenstvo otišla kao apsolutni favorit, a tamo je ponižena. Selektor Goran Đorović kaže da se zna ko treba da donosi odluku o njegovom statusu.

–  Zna se ko u Savezu o tome odlučuje. Ne tražim alibi. Šta god da odluče mogu samo da prihvatim. Da se zahvalim za šansu. Samo bih da podsetim da sam ja radio i u A timu kao Muslinov pomoćnik. Sada i ovo, posle dobrih kvalifikacija. Sa moje tačke gledišta dao sam dovoljno našem fudbalu i nadam se samo da će se dalje nadograditi. Što se mene tiče, čist sam, idem čistog obraza – rekao je Đorović.

Selektor je govorio o razlozima kraha naše reprezentacije. Zanimljiv je detalj da pojedini igrači po njegovim rečima nisu igrali u klubovima.

– Teško je pričati sada o svemu. Moram da kažem da smo pripreme prošli bez dosta igrača iz seniorske reprezentacije. Neki su bili umorni, igrali mnogo, dok neki nisu igrali u klubovima – poručio je selektor.

Srbija je pala nakon dva poraza i bilo je teško podići reprezentaciju ističe Đorović.

– Posle prve dve utakmice nije bilo lako igrače psihološki podići. Terzić nije ranije igrao desnog beka. Ponavljam, ovde je 12 najboljih ekipa. Mogli smo i morali bolje. Bez obzira na sve, ne krivim igrače. Sigurno su želeli da pobede. Osam od devet igrača smo već prebacili u A tim. Ovako nešto nismo mogli da zamislimo, ali dešava se u fudbalu, rekao je Đorović nakon meča sa Danskom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta će sada da bude? Da li će samo da se zamene?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. Krstajića skloniše sa željom da ovaj dunster preuzme kormilo A reprezentacije. Sreća pa je pokazao sve svoje neznanje na vreme. Za ovoga je Krstajić trenerski mag.

    0
    0
    Odgovori
  2. …mili moji, pa OVO je postalo k’o EPIDEMIJA, tj. NIKO NIJE KRIV, a MI TORPEDOVANI-POTOPPP, a nigde KORMILARA, ALI, trazili ste „ganizaciju Srb.,i k’o vas beJe sad ..?! Pozzz .!. XXAAXXAA .!.
    BROD KOJI TONEEEEE eTOeTOOOOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter