4
Domaći fudbal

UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

JAKO DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Grci potvrdili da na ‘Marakanu’ stiže veliko pojačanje!

Objavljeno: 24.06.19 u 18:14

Grčka ‘Gazeta’ je objavila da je dogovor postignut, te da će iskusni vezista PAOK-a stići u Crvenu zvezdu.

Čeka se potvrda da će u Beograd stići portugalski napadač Tomane, a grčka ‘Gazeta’ dala je svojevrsnu potvrdu da će isto učiniti Hoze Kanjas, vezista solunskog PAOK-a.

Zvezda je kao prioritet odredila dovođenje veziste, i to iskusnog, pa je tako prvi ‘pik’ bio Aleksis Romao, koji ima 35 godina, ali je odluka pala ipak na Kanjasu (32).

Kako se navodi, sve bi trebalo da bude ozvaničeno koliko sutra, kada bi vezista trebalo da dođe, ozvaniči saradnju i pridruži se ekipi Vladana Milojevića.

Kanjasu ugovor ističe 1. jula, pa će stići kao slobodan igrač, a godišnja plata biće mu 500.000 evra. Grci najavljuju da će sutra sve biti gotovo, čekamo još samo ozvaničenje iz Ljutice Bogdana…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Posle ovakvih kadrovskih gluposti koje čini ova interesna grupa koja vodi Zvezdu i prodaje Pavkova i Joveljića, zadržavanjem u timu nedoraslih igrača koji su to dokazali igrama u grupnoj fazi LŠ i dovođenjem u poslednjem trenutku nekih rashodovanih “kapitalaca” iz grčke lige, Zvezda će u narednih desetak dana da pripremi tim za kvalifikacije?! Ha-ha-ha, pa ovo je satira, parodija tipična za kultni strip “Alan Ford”! Da li stvarno neko veruje da je moguće sa ovako na brzinu sklepanim timom proći evropske kvalifikacije i to sa trenerom koji nije sposoban da napravi napadačku igru?! Dokazao je to!

    0
    0
    Odgovori
  2. 500 000 $$$ za ..“Volontera“ tj. fudbalskog penzionera, ALI, sto bi rekao Vash veliki na’rikach Shenkkki Versace, SVE sam ‘zaradio’ posteno, tj.od trgovine..kolima..?! Tako i ovi iz CrvenogFKzla, i sa ‘njihovim novcem’ „POSTENO ZARADJENIM“ mogu da kupe KOGA HOCE..?! ..svakako im ‘oni’ ne resavaju ..PP-APARATTT…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter