2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VASILJEVIĆ: Za početak biću broj ‘dva’! MRKELA: Hafez je otpao, evo i zašto…

Objavljeno: 23.06.19 u 13:39

Crvena zvezda je danas u austrijskom Vindišgarstenu zvanično predstavila novog golmana Nikolu Vasiljevića, ali je i sportski direktor Mitar Mrkela nešto otkrio.

Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena – Mirka Markovića

Sportski direktor Crvene zvezde je prvo govorio o novom pojačanju, sada već bivšem golmanu Radnika iz Surdulice i reprezentativcu Srbije.

– Naš novi igrač je Nikola Vasiljević, skrenuo je pažnju na sebe, pratili smo ga veoma dugo. Ima izražen golmanski talenat i dobro igra nogom i ima priliku da napreduje. Hteli smo da ga dovedemo na zimu, ali se tada nismo dogovorili – rekao je Mitar Mrkela.

Nikola Vasiljević je ponovio da je presrećan što će obući dres Crvene zvezde.

– Srećan sam što dolazim u veliki klub, na meni je da radim, a znam da se ovde računaju samo pobede. Konkurencija je žestoka i želim da prvo budem broj ‘dva’, pa polako. Bilo je bolje da sam došao u januaru – iskren je bio Vasiljević.

Mitar Mrkela je potom govorio o odlasku Milana Pavkova u Kinu.

– Došao je trenutak da se rastanemo sa Milanom, žao nam je, ostavio je dobar utisak kao igrač i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Očekujem da zamena za Pavkova dođe naredne nedelje. Mi smo zadovoljni sadašnjim izborom štopera, ako ode Vujadin biće nam potreban domaći igrač. Savić je imao neke ponude, ali nije bio zadovoljan. Postoji interesovanje i za druge igrače. Odlasci su neminovnost i veći ljubimci od Pavkova su odlazili, ali mora da se servisiraju dugovi, infrastruktura i plate za igrače i zaposlene – jasan je bio Mrkela.

Od dolaska Egipćanina Karima Hafeza se definitivno odustalo, ali zamena postoji.

– Očekujem da se konkretizuju stvari za zadnjeg veznog (HS pisao o Bađiju). Odustali smo od Hafeza i imamo alternativu. Kod Egipćanina je falilo da sve tri strane budu zadovoljne, a to nije bio slučaj ovog puta – zaključio je Mrkela.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU I SAZNAJTE SVE O DEŠAVANJIMA U ZVEZDI I PARTIZANU

0
0

2 Komentara

  1. Da, da, kad pricamo o neuspehu ZVezde da dovede igraca onda je on „otpao“ili „Zvezda izabrala drugog“ a iste slucajeve vezane za Partizan…e, tada je naslov“Igrac odbio Partizana“!
    Korektnost na nivou. Naravno da je odbiop Zvezdu kad je dobio mnogo bolju ponudu! Zar je to tesko reci?
    Nasa posla!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter