6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAVKOV U KINI: Evo koliko novca sleduje Zvezdi, a koliko Radničkom iz Niša…

Objavljeno: 23.06.19 u 10:15

Posle dogovora klubova visoki napadač prihvatio ponudu iz snova, a potpisaće ugovor do kraja 2021. godine.

Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena: Mirko Marković

Rastanak koji se desio ‘preko noći’, ali je bilo očekivan. Milan Pavkov napustio je Crvenu zvezdu. Aktivirana je ponuda od zimus i Đangsu je uspeo da pojačanom ponudom „natera“ viskog napadača da promeni klub. U društvu menadžera Igora Lambulića i Ljubomira Vorkapića ljubimac „Delija“ je jutros otputovao u Kinu.

Crveno-belima je pripalo 3,5 miliona evra i trideset posto od profita pripada Radnickom iz Niša, što je više od milion evra. Dobra stvar je da će čitavu sumu dva tima dobiti u jednoj rati. Na „prvu loptu“ Pavkov nije bio zadovoljan uslovima plate, ali je usledilo pojačanje na 1,2 miliona evra po sezoni plus bonusi za golove i pobede u novom klubu.

Pre potpisa do kraja 2021. godine (dve i po godine) slede lekarski pregledi, a kao naslednik ovih dana konačno u Austriju bi trebalo da stigne Portugalac Tomane iz Tondele.

Zapratite nas na Instagramu, hvala na poverenju! 

0
0

6 Komentara

  1. Ovi nezasiti predatori koji trenutno vode Zvezdu, ne samo da nemaju skrupula nego nemaju ni razvojni plan i sve rade paušalno! Prvo izađu u javnost sa postavkom od 4-5 igrača koji su prioritet za novu sezonu I objave da oni nisu na prodaju. Pa, prođe 10-tak dana i ovi nastavljači učenja barona Minhauzena, prodaju nekog od tih igrača i kao da ništa nisu obećali. Ne znam koga oni lažu da li nas i sebe ili samo sebe?! Kada ispadnemo iz kvalifikacija za Evropu, verujem da će i ovi predatori na čelu sa finansijskim magom Terzićem otići, ali ne u istoriju već malo do ZIKS-a!

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate odbrojani su im dani…
      Žao mi Pavkova legende, sam je zaradio 3,6 mil eur za klub (900 h protiv Salzbugra i 2,7 mil protiv Liverpula), a sad ga utrapise za boraniju. Od toga pola ode u Niš ni zašta!!!?? Strašno, baş žalosno!!!?

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako ovo napisate, ne vidi se od kojih para Radničkom ide 30%. Po običaju istina je tu negde između, a i zna se u čije džepove ide najviše.
    A Pavkovu sv sreća ovog sveta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter