2
Domaći fudbal

FOTO: STARSOIRT

NAJSKUPLJA AKVIZICIJA TRAŽI DRUGU ŠANSU: Evo šta treba da uradi Savo da bi Suma zaigrao bolje!

Objavljeno: 23.06.19 u 22:26

Nada se najskuplja akvizicija Partizana u istoriji da će pod Savom Miloševićem dobiti drugu priliku da pokaže šta ume.

Sejdub Suma nalazi se na pripremama sa ekipom Partizana, gde se nada da će uspeti da se nametne Savi Miloševiću i pokuša da ‘resetuje’ karijeru!

– Sada je druga priča. Bilo je prošle sezone situacija koje nisu išle kako sam se nadao. Sada je situacija bolja, baš kao i ja. Sve ide bolje, rekao je Suma na početku razgovora za Partizan TV.

Suma se nada da će kod Miloševića zaigrati na poziciji koja mu odgovara, što do sada nije imao priliku.

– Dve godine sam igrao na drugačijem mestu od onoga na kojem sam igrao prethodnih nekoliko godina. Mladi igrači jako treniraju, imaju nešto dobro da ponude klubu – rekao je Partizanov fudbaler. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od 14. minuta crno-beli imaju prednost u finalu Kupa Srbije. Strelac vodećeg pogotka bio je Bojan Ostojić. Kako komentarišete igru obe ekipe u finalu? Photo @starsportphoto

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Suma kaže da je svestan očekivanja navijača.

– Mislim da ljudi vole ono što vide. Ako vide dobrog igrača, fer je da mu to daju do znanja. Kada ti daju pozitivne komentare, lako je uzvratiti dobrim igrama. Navijači me podržavaju i sada je na meni – zaključak je Sume. 

0
0

2 Komentara

  1. ..ma stiPu demagogiju Suma, k’o tvorzic&coks si poceo,dosta mi je ovog POTOPA zbog njihovih dekravina, lazi i demagogija „IZAZVAN“, ZARRR jos i zbog tebe JAHTU DA KUPUJEM..?!..mada, loMa mi je LAKSHE kad’ pomislim na „gane..jbg. SVI znamo da su NEPLIVACI..!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Brate, ti si se povampirio?
      Ja pomislio da si dobio i glogov kolac, al’ je izgleda to ostavljeno za sledecu sezonu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter