1
Fudbal

KOPA AMERIKA: E, to je prava Argentina, Kolumbiji minimalac dovoljan za prvo mesto!

Objavljeno: 23.06.19 u 23:34

Kažu da je treća sreća, e upravo to se potvrdilo u slučaju Argentine.

Sa velikom pažnjom su navijači Argentine isčekivali večerašnji meč koji je bio biti ili ne biti za Mesija i drugove. Ipak, na muci se poznaju junaci, a upravo tako su večeras odigrali igrači Lionela Skalonija

Katar – Argentina 0:2

Možda protivnik nije bio na nivou Argentinaca, ali pokazali su Katrani na ovom prvenstvu da su ‘tvrd orah. Ipak, Argentina je upisala pobedu od 2:0 čime je obezbedila plasman u narednu rundu takmičenja. Delom na tome mogu da zahvale Kolumbiji koja je savladala Paragvajce.

Igrali su Argentinci lepršavo. Već u četvrtom minutu Martinez je doneo prednost ‘gostima’. U početku drugog poluvremena napadali su stihijski argentinci ali nisu uspeli da ubeleže novi gol. Imali su tri prilike nakon lepih akcija. Nakon jedne solo akcije u 82. minutu Kun Aguero je iskoristio loptu Paula Dibale. Napravio je igrač Mančester Sitija slalom kroz odbranu, raspalio i povisio na 2:0.

Kolumbija – Paragvaj 1:0

Kolumbijci su do pobede došli nakon gola Gustava u 31. minutu. Nastavili su da napadaju i u nastavku, ali je nakon pregleda VAR snimka pogodak Dijaza Marulendega poništen zbog ofsajda. Još jednom je VAR intervenisao kada je poništen jedanaesterac. Paragvajce je koštao remi sa Katarom, a ostaje im da se nadaju remiju Japana i Ekvadora u slučaju da žele prolaz dalje.

Grupa B

Nedelja
Kolumbija – Paragvaj 1:0 (1:0)
(Kueljar 31)

Katar – Argentina 2:0 (0:1)
(Martinez 4, Aguero 82)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

  1. Људи, о какавој лепршавој и ,,правој” Аргентини причате?! Па гледао сам утакмицу. Длсадна и спора Аргентина с прелошим Катаром. Једва чекам следеће коло, развалиће их која год селекција их западне

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter