4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT OTKRIVA: Brazilac je ta alternativa preko Atlantika za Hafeza…

Objavljeno: 23.06.19 u 14:47

Mitar Mrkela istakao je na konferenciji za novinare da je Crvena zvezda odustala od Egipćanina Karema Hafeza, ali da ima alternativu.

Egipćani, igra i Crvena zvezda nisu našli zajednički jezik. Zbog toga već viđeno pojačanje Karim Hafez neće doći u Beograd. Alternativa je spremna, reč je o bivšem fudbaleru Ludogoreca.

Reč je o Brazilcu Natanelu. Karioka je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Ludogorecom. Inače, Natanel je učestvovao u pobedi bugarskog šampiona nad Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2016/2017.

Protekle sezone je odigrao 32 utakmice za Ludogorec i postigao je jedan gol. Ipak, ono što je najvažnije, čak pet puta je asistirao.

Natanel ima 28 godina i odlikuje ga velika brzina. Crvena zvezda za sada na levom beku može da računa samo na Milana Rodića i mladog Marka Konatara.

Brazilac je u Ligi šampiona postigao prelep gol protiv Pari Sen Žermena:

Ako kojim slučajem Brazilac ne izabere Zvezdu opcija je njegov zemljak iz kiparskog Pafosa Rubeiro Santana koji ima 30 godina.

Na tragu informacije iz Vindišgarstena: Mirko Marković

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU I SAZNAJTE SVE O DEŠAVANJIMA U ZVEZDI I PARTIZANU

0
0

4 Komentara

  1. Skauting služba Zvezde je na nivou punjene paprika kao i kompletna kadrovska politika kluba! Dovode nepoznatog Brazilca i to ponovo iz Ludogoreca?! Oni recimo nikada nisu čuli za izvanrednog mladog levog beka Nemanju Vučića, iz Zemuna, mladog reprezentativca Srbije! Posle ovakvih kadrovskih promašaja sa prodajom Pavkova i Joveljića i nedovođenjem Vučića i pokušajem za formiranje tima 10-tak dana pred kvalifikavcije, umesto da su u januaru formirali i uigrali tim, pitam se ima li neko normalan ko može verovati da ćemo proći kvalifikacije?! Stalno pričam da Zvezdu vode nedorasli pojedinci koji su politički podobni!

    0
    0
    Odgovori
    • Nelupaj…ove godine smo u evropi sigurno(liga evrope )za nas je i to dosta…najboljezvezda funkcionise u posednji 20 godina.

      0
      0
      Odgovori
      • Marko, ti si beli mag potomak Tarabića, tvoj pogled na fudbal otvara nova poglavlja pa kada ti kažeš da ćemo sa istim legendama, koje su nas obrukalu u grupnoj fazi LŠ, izboriti plasman barem u LE, ja ti bez pogovora verujem, jer iza tebe kao seoskog pametara stoje rezultati! Sve si predvideo, ali eto omanuo si ono kada si rekao da ćemo u finalu kupa da preslišamo onaj tim u nekrofilskim dresovima! I zamisli, tu bruku u finalu kupa niko iz Zvezde više ne pominje, kao da trener-početnik Savo Milošević nije održao pokaznu vežbu našem treneru godine trenerskom magu Milojeviču! Napred, sa Milojevićem u ligu Evrope!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter