0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SLAVLJE U TURSKOJ: Aleksandar Kolarov potpisuje za velikana iz Istanbula!                

Objavljeno: 22.06.19 u 12:30

Turci prenose da je transfer gotovo završen i očekuje se da kapiten reprezentacije Srbije uskoro stigne u grad na Bosforu.

Fudbaler Rome promenom trenera, ali i sportskog sektora, završio je svoju karijeru u dresu ’vučice’ i od tada je potrazi za novim klubom.

Spominjala se Crvena zvezda, ali je Kolarov sam izjavio da to u ovom trenutku nije realna opcija. Potom se pojavilo interesovanje Fenerbahčea i pregovori su počeli.

Trajali su duže nego što se očekivalo, a prema pisanju turskih medija završeni su i sklopljen je dogovor oko dužine trajanja ugovora i visine primanja srpskog beka.

Kolarov je želeo da bude na tri godine, ali su Turci želeli manje, pa su se našli negde na sredini i biće na dve godine, plus opciju produžetka za još jednu sezonu.

Godišnja primanja Aleksandra Kolarova će biti 2.800.000 evra, uz bonuse ukoliko ih kroz sezonu zasluži svojim i timskim rezultatima.

Kolarov će u Fenerbahčeu imati društvo kolege iz nacionalnog tima, Ljubomira Fejse, dok će u Istanbulu se družiti i sa Ademom Ljajićem, koji je član velikog rivala Bešiktaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter