0
Domaći fudbal

CRVENA ZVEZDA (PRIPREME): Ben i Popović Zvezdin ‘X faktor’, Giška zatresao mrežu Rumuna! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.19 u 19:22

Odlično prvo poluvreme imala je Crvena zvezda, ali ga nije krunisala golom. Iks faktor u drugom delu bio je Ben koji je bio nerešiva enigma za ekipu kluža. Crvena zvezda – Kluž 1:1.

(Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena Mirka Markovića)

Od samog starta meča napadala je Zvezda. Ivanić je poslao loptu ka Jovančiću, a Peteleu je u poslednjem trenutku blokirao njegov udarac. U sedmom minutu zapretili su i gosti, a golman Popović je uhvatio živu loptu.

Nakon atraktivnog dodavanja Jevtovića izašao je Milunović sam pred golmana, šutirao iz prve, ali nije bio dovoljno precizan.

U 25. minutu šut je oprobao Mirko Ivanić. Napravio je sebi prostor, a potom raspalio sa distance. Čuvar mreže gostiju uspeo je da odbije loptu dalje od svog gola.

Najbolju priliku imala je Zvezda u 32. minutu. Boaći je ukrao loptu defanzivcu Kluža, majstorski je našao Jovančića, a on se spetljao ispred gola protivnika. Lak posao za golmana gostiju.

Još jednom je Marin pokazao da ima neverovatan pregled igre, odlično je proigrao Dušana Jovančića, a Arlauskis je još jednom bio na visini zadatka i odlično je reagovao.

Ben, koji je ušao sa klupe imao je odličnu priliku na dodavanje Veljka Simića u 64. minutu, bolje je reagovao čuvar mreže Kluža.

Vujadin Savić je u 67. minutu odlično iskoristio centaršut Bena. bio je najviši u skoku i glavom matirao Arlauskisa. Ben je u nastavku imao još jednu priliku preko Bena, ali je loše zahvatio loptu napadač Zvezde.

Vinićijus Rondon je u 80. minutu nakon odličnog centaršuta Deaka bibo najviši u skoku. Napadač Kluža bio je najviši u skoku za 1:1.

Nakon presinga Bena Vulić je došao do lopte, pokušao je sa distance, ali je bio neprecizan. Nisu posustajali ni gosti, pokušao je Đoković u 86. minutu, Popović je još jednom odlično reagovao. Do kraja smo videli još nekoliko poluprilika, ali je rezultat ostao 1:1.

Zapratite nas na Instagramu, hvala na poverenju! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter