0
Domaći fudbal

BRĐANI BROJALI DO DESET: Čukarički ubedljiv protiv slovenačkog niželigaša, majstorija Vidosavljevića (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.19 u 20:32

Klub sa Banovog brda odigrao je prvu test utakmicu na pripremama u Sloveniji.

(Specijalni izveštač HotSporta sa Pohorja Nemanja Lazić)

Sparing partner Čukaričkom bila je ekipa Dravograda koja je nastupila u kombinovanom sastavu, a belo-crni su slavili sa 10:1.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović šansu je pružio većini igrača, te je odredio dva sastava, za prvo i drugo poluvreme. Kvalitet koji je apsolutno bio na strani beogradskog tima uočljiv je bio od samog starta, a igrači slovenačkog tima koji se ove sezone plasirao u drugi rang tamošnjeg šampionata trudili su se da budu što dostojniji rival.

Od starta utakmice trener ‘brdjana’ je od svojih igrača zahtevao da igraju što je moguće ofanzivnije, a to nije bilo lako zbog uslova za igru koji bisu bili najidealniji. Do prednost Čukarički stiže u 20. minutu, kada je mrežu glavom pogodio napadač Slobodan Tedić. Na 2:0 samo nekoliko trenutaka kasnije povisio je Milutin Vidosavljević. Osamnaestogodišnji napadač je sjajno iskosa sa leve strane uputio udarac i loptu poslao pod prečku. Imali su igrači Dravograda jednu šansu u ovom delu meča, ali do kraja prvih 45 minuta Čukarički stiže do 4:0 i to golovima Kovača i Tedića.

Drugo poluvreme golom je otvorio povratnik u ovaj tim, Veljko Birmančević, koji je bio precizan sa jedanaest metara. Do kraja meča nastavile su se ‘viktotije’ pred golom slovenačkog tima, a mrežu su redon pogadjali Terzić, Aleksić, Rakonjac i Asmir Kajević, dok je počasni pogotak za Dravograd bio delo Kajtazija.

Za vreme boravka na Pohorju, Čukarički će odigrati još četiri duela, i to dva 29. juna, protiv B tima Dinama iz Moskve i rumunske Astre.

ČUKARIČKI – DRAVOGRAD 10:1 (4:0)
(Tedić 20, 43, Vidisavljević 23, Kovač 40, Birmančević 48pen, Terzić 60, Aleksić 62, 71, Rakonjac 84, Kajević 88 – Kajtazi 82)

Čukarički (prvo poluvreme): Belić, Kovač, Šapić, Stojanović, Tedić, Docić, Veličković, Vidosavljević, Luković, Puškarić i Ćirković.

Drugo poluvreme: Petrović, Aleksić, Djordjević, Kajević, Šošević, Terzić, Rubežić, Rakonjac, Nikčević, Kopitović i Birmančević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter