0
Evropske lige

BASNOSLOVNA CIFRA: Dušan Tadić ima neverovatnu ponudu, postao bi najplaćeniji Srbin ikada!

Objavljeno: 22.06.19 u 10:20

Na njemu je samo da odluči da li želi da još uvek igra ozbiljan evropski fudbal ili da finansijski obezbedi sebe i nekoliko svojih budućih generacija.

Lansirao je Dušan Tadić sam sebe u orbitu interesovanja bogatih klubova prethodne sezone kada je blistao u dresu Ajaksa i sa njim stigao do titule u Holandiji i polufinala Lige šampiona.

Zbog njegovih godina (31), sve se ređe spominju Real i ostali velikani evropskog fudbala, ali daleko od toga da bi Kinezima bio problem da ga plate basnoslovno, baš kao što su mu i poslali ponudu.

Nakon Hebeija, koji je zimus odbijen, sada je u napad krenuo Dalijen Đifang, koji je poslao ponudu od 14.000.000 evra po sezoni i ugovor na tri godine.

Dakle, radi se o cifri od 42.000.000 evra za tri sezone u Dalijenu, čime bi Tadić postao najplaćeniji srpski fudbaler, i to ubedljivo. Odluka je i na Ajaksu, koji ne želi da ga se odrekne, međutim, ovi silni milioni bi mogli svima da ’promene ploču’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter