0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TREPČA ŽELI DA IGRA U SRBIJI: Takozvano Kosovo preti policijom i hapšenjem…

Objavljeno: 21.06.19 u 18:26

Fudbalski klub Trepča sa Severa Kosova i Metohije koje većinski naseljavaju Srbi želi da se takmiči pod okriljem FS Srbije.

Trepča je zvanično zatražila da igra u Srpskoj ligi Zapad. To je ozbiljno opeklo čelnike lažne fudbalske organizacije sa Kosova i Metohije pod upravom Albanaca. Takozvani FS Kosova je izdao saopštenje.

– Fudbalski savez Kosova je jedina kompetentna organizacija koja organizuje, upravlja i reguliše fudbalska takmičenja na celoj teritoriji ‘Republike Kosova’, te je organizovanje ‘improvizovanih takmičenja na severu Kosova nelegalno.

FS lažne države Kosovo zatražio je od svojih političara iz Prištine da u okviru dijaloga sa Beogradom zatraže od međunarodnog faktora da iz zaštiti u ovom pogledu. Takođe, Srbima prete slanjem policije i hapšenjima. Videćemo epilog cele priče, a Trepča je dobrodošla u Srpsku ligu Zapad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter