0
Fudbal

POČINJE KUP AFRIČKIH NACIJA: ‘Bubamara’ bi trebalo večeras da se zakotrlja, ali dve selekcije su u bojkotu…

Objavljeno: 21.06.19 u 16:48

Branilac trofeja Kamerun i učesnik utakmice otvaranja Zimbabve su pod velikim znakom pitanja, a evo i zbog čega…

Najbolje afričke reprezentacije trebalo bi danas u Egiptu da krenu u borbu za trofej. Turnir se prvi put održava tokom leta, ali njegov start bi mogli da obeleže skandali.

Naime, fudbalerima Zimbabvea država nije isplatila plate, te su oni odbili da treniraju. Takođe, ne žele na teren večera na otvaranju protiv Egipta od 22 časa. Po najnovijim informacijama fudbaleri Zimbabvea će izaći na teren.

U štrajku su i branioci trofeja Kamerunci. ‘Crni lavovi’ su ljuti na državu, jer im nije isplatila još uvek premije za osvojeni prošli trofej. Minstar sporta ove zemlje Gabrijel Nloga je rekao da je igračima isplaćeno 34.635 dolara, ali fudbaleri traže duplo više.

Kamerunci se još uvek nalaze u hotelu u Jaundeu i ne žele da krenu ka aerodromu i upute se za Egipat. Tako da čeka nas neizvesnost kada je reč o najjačem afričkom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter