2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan u Peruđi pronašao zamenu za Rikarda (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.19 u 20:14

Fudbalski klub Partizan uskoro bi mogao da dobije novog napadača, reč je o Nigerijcu koji je nastupao u italijanskoj Seriji B.

Rikardo Gomeš je na izlaznim vratima Humske. Partizan navodno na stolu ima ponudu tešku četiri miliona evra za reprezentativca Zelenortskih ostrva. Da bi je prihvatio potrebno je da pronađe zamenu, a izgleda da je pronašao.

Naime, kako HotSport saznaje na meti Partizana je Umar Sadik. Momak koji je prethodne sezone nosio dres Peruđe i na 17 utakmica postigao je tri gola. Ima 22 godine i vrednost na ‘Transfermarketu’ je 1,4 miliona evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oproštaj Saše Ilića na najlepši mogući način! Srećni penzionerski dani i hvala na svemu Sale! ⚪️⚫️⚪️ Photo @starsportphoto

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Umar Sadik je u karijeri igrao za Speciju, a kao pozajmljeni fudbaler Rome za ‘vučicu’ je odigrao šest utakmica i postigao je dva gola. Nastupao je još za Bolonju, Torino, NAK Bredum, Rendžers i Peruđu.

Visok je 192 cm, odlikuju ga dobar skok i snaga. Veoma je brz, nešto nalik Rikarda. Za Nigeriju do 23 godine odigrao je šest utakmica i postigao je četiri gola.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter