0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA VASILJEVIĆ ZA HS: Presrećan sam, Borjan je najbolji golman u Srbiji, ali boriću se za svoje mesto!

Objavljeno: 20.06.19 u 10:33

Crvena zvezda je rešila pitanje golmana, pored Milana Borjana i Zorana Popovića gol crveno-belih čuvaće reprezentativac Nikola Vasiljević.

HotSport je o transferu mladog i talentovanog golmana u Crvenu zvezdu pisao još zimus. Tada do prelaska u najtrofejniji srpski klub nije došlo, ali sada je posao završen. To je za naš portal potvrdio sam Nikola Vasiljević.

– Večeras krećem put Beograda, već sutra me čekau lekarski pregledi. Ako sve bude kako treba, Zvezdin sam. Presrećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu, još zimus sam bio na korak do ‘Marakane’, ali se transfer nije realizovao – potvrdio je višemesečno pisanje HotSporta, Nikola Vasiljević.

Dojučerašnji golman Radnika iz Surdulice zna da ga u Zvezdi čeka paklena konkurencija, ali spreman je da se izbori za svoje mesto pod suncem.

– Svestan sam konkurencije. Znamo se dobro sva trojica od ranije, Milan Borjan i Zoran Popović su sjajni golmani. Moj motiv u životu je uvek bio da se borim za svoje mesto. Borjan je najbolji golman u Srbiji, moje je da radim, treniram i čekam svoju šansu. Ruku na srce i Zvezda ima veliki broj utakmica, biće prostora da se dokažem. Drago mi je što ću biti član najboljeg kluba u Srbiji – zaključio je u razgovoru za HotSport, Nikola Vasiljević.

Nikola Vasiljević je karijeru počeo u niškom Radničkom, ali se kao mlad preselio u Užice. Posle Slobode vratio se u Radnički, ali je pravu afirmaciju stekao u Surdulici. Kao golman Radnika izborio se za mesto u reprezentaciji Srbije pored Marka Dmitrovića i Predraga Rajkovića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter