3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DA LI JOVIĆ TREBA DA STRAHUJE: Real poslao ponudu Nejmaru!?

Objavljeno: 20.06.19 u 11:10

Jedna od najvećih transfer ‘bombi’ ovog leta mogao bi da bude odlazak Nejmara iz Pari Sen Žermena, dva kluba su ušla u trku.

Čelnici ‘svetaca’ iz Pariza poslali su jasnu poruku da Nejmar nije na prodaju. Ali, to ozbiljno nisu shvatili Barselona i Real Madrid. Tačnije, jasno je da se o svojoj karijeri najviše pita Nejmar, iako PSŽ ima njegov ugovor. Ipak, temperament Brazilca je takav da Tomasu Tuhelu sigurno ne treba nezadovoljan.

Barselona je već počela da se raspituje za Nejmara, a u borbu se uključio i Real Madrid. Navodno, Florentino Perez želi Nejmara ovog leta na ‘Santjago Bernabeu’, a spreman je da ga plati 30 miliona evra godišnje.

To je za šest miliona evra manje nego što ima u Parizu, ali u Realu veruju da će presuditi njegova želja da se vrati nazad u Španiju.

Saga počinje, spremite se…

0
0

3 Komentara

  1. Ovo sto je odigrao Luka i za mladu i za A reprezentaciju znaci samo tribine u Realu, nezavisno da li ce Nejmar doci ili ne. Manekenisanje na terenu moze samo kod Ronalda, ali prvo da postigne 40 gola u sezoni.

    0
    0
    Odgovori
    • A sa kojim upotrebljivim loptama irvasinjo jedan ili misliš da Luka treba da uzme loptu ispred našeg gola i sve sam predribla i postigne gol. Koliko budala krade kiseonik ostatku sveta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter