2
Domaći fudbal

BOAĆI ODVODI PAVKOVA: Evo koliko bi Zvezda mogla da zaradi za napadača!

Objavljeno: 20.06.19 u 19:05

Već dugo se spekuliše da bi stameni napadač mogao da napusti Crvenu zvezdu, ta priča ponovo je postala aktuelna.

Milan Pavkov je veoma brzo u Crvenoj zvezdi ukrao srca navijača koji jedva čekaju da na teren istrče odlični napadač. Pominjalo se da bi mogao karijeru da nastavi u Nemačkoj, a potom i u Kini. Druga opcija ponovo je aktuelna.

Za usluge reprezentativca Srbije interesovanje je pokazao Đangsu. Nema sumnje da su se Kinezi dobro raspitali kod nekadašnjeg fudbalera Ričmonda Boaćija o kvalitetima Milana Pavkova. Čeka se zvanična ponuda za fudbalera koji je dva puta zatresao mrežu Liverpula, a Crvena zvezda će ga pustiti samo ukoliko klub iz istoimene kineske provincije zadovolji finansijske zahteve crveno-bele koji su odredili obeštećenje od četiri miliona evra za napadača.

Na tragu informacije Mirko Marković.

0
0

2 Komentara

  1. To je bila jedna od najvećih želja Milojevića u ovom prelaznom roku da se oslobofi Pavkova, koji mu remeti planove sa Boaćijem, drugorazrednim afričkim “kapitalcen” i poznatim rezervistom iz kineske lige! Sad će nesmetano moći da “napadne” Evropu sa Boaćijem! Uveren sam da ćemo sa Milojevićem i Boačijem i nezaobilaznim Benom, poznatim strelcem iz penala u SLS, sigurno ući u Evropu! Oni su ta dobitna kombinacija!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma kakvi Sudava će da nas oduva 100%
      Kakav Boakiye kakav Al F. Ben suv prisek, pa oni nigde nisu igrali!?
      Ako ode Pavkov propast prava!!!
      A kleli su se u njega, pogotovo Terziċ koji je u više navrata pričao da je najbolji igrač posrnule Zvezde. Njegovim golovima i asistencijama zaradili smo 2,7 mil protiv Liverpula i 900h u Salzburgu!? Ali dzaba, nema ko to da ceni… Oće da ga utrape za bagatelu u najgoru ligu na svetu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter