0
Domaći fudbal

PRVI UTISCI IZ AUSTRIJE: Milojević o ubedljivoj pobedi, Boaći o žrebu i ostanku u Zvezdi… (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.19 u 20:32

Crvena zvezda je danas započela pripreme ubedljivom pobedom od 7:0 (3:0) nad lokalnim klubom u austrijskoj bazi.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Vindišgarstena – Mirko Marković)

Trener crveno-belih bio je zadovoljan prvom proverom u Vindišgarstenu, nad istoimenim klubom.

– Birali smo na startu lakšeg protivnika, vežbali smo neke detalje, motiva nije nedostajalo i imamo neke principe koje polako usvajamo – rekao je posle meča Vladan Milojević.

Još jednom se kratko osvrnuo na prvog rivala na evropskom putu.

– Suduva nije naivan protivnik. Igrali smo već, imaju istog trenera i filozofiju. Ne bi ih trebalo potcenjivati i biće potrebno da se spremimo na najbolji mogući način – poručio je Milojević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Napadač Ričmond Boaći danas je postigao dva gola u prvom poluvremenu.

– Kao što znate, uvek se molim Bogu da sve bude u redu i najvažnije je da se niko nije povredio. Posao napadača je da postiže golove, samo želim da uvek pomažem svom klubu.

– Što se tiče žreba, Zvezda je tim koji uvek ide na pobedu, ko god izađe ispred nas. Bićemo spremni. Znamo Suduvu, spremićemo se i siguran sam da ćemo se kvalifikovati.

– Prošle godine smo igrali u Ligi šampiona, sve je moguće. Niko nije očekivao da ćemo to uraditi prošle godine, pobedili smo Liverpul. Zvezdu niko neće smeti da potceni.

O svom ostanku u Zvezdi, Boaći je rekao:

– Sada sam deo Srbije i ove zemlje, volim da sam ovde. Došao sam samo da bih igrao i moje srce je sa klubom. Moj cilj je da idemo dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pitanje mog statusa je na direktorima kluba, oni  možda znaju više… – rekao je Ričmond Boaći.

Kratke utiske izneo je i krilni napadač, Milan Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter