1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PRVA PROVERA U AUSTRIJI: Zvezda furiozno započela pripreme za novu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 19.06.19 u 20:10

Na ovoj utakmici Marko Marin je debitovao kao kapiten sa brojem 10 na leđima, a Crvena zvezda je slavila sa 7:0 (3:0).

(Specijalni izveštač HotSporta iz Vindišgarstena – Mirko Marković)

Prvu prijateljsku utakmicu u Austriji crveno-beli su igrali protiv lokalnog tima Vindišgarstena, i kao što se očekivalo, razlika u kvalitetu je u potpunosti došla do izražaja.

Utakmicu su u startnoj postavi počeli: Popović, Jirka, Stojković, Milunović, Rodić, Čaušić, Jovančić, Ivanić, Jevtović, Marin, Boaći, a klupe su šansu čekali: Stanković, Gordić, Savić, Gobeljić, Vulić, Krstović, Simić, Gavrić, Konatar, Ben i Vukanović.

FOTO: HOTSPORT

Zvezda je povela već u devetom minutu kada je Mirko Ivanić sa oko 20-ak metara šutirao i pogodio sam donji desni ugao gola domaćina.

Na 2:0 povisio je Ričmond Boaći na asistenciju Jevtovića u 31. minutu, a šest minuta kasnije je ponovo reprezentativac Gane zatresao mrežu.

U drugom poluvremenu u igru su ušli preostali igrači sa klupe, a gol je ponovo posle devet minuta igre postigao Aleksa Vukanović.

Peti pogodak za Beograđane dao je Veljko Simić u 68. minutu, tri minuta kasnije se novajlija Krstović upisao u listu strelaca, a Simić je svojim drugim golom u 75. minutu postavio konačnih 7:0.

FOTO: HOTSPORT

Bio je ovo najlakši test za izabranike Vladana Milojevića, a tek slede pravi izazovi na pripremama u Austriji. Sledeći meč Zvezda će igrati protiv rumunskog Kluža za tri dana.

VINDIŠGARSTEN – CRVENA ZVEZDA 0:7 (0:3)
(Ivanić 9. Boaći 31. 37. Vukanović 54. Simić 67. 74. Krstović 70)

VINDIŠGARSTEN: Lajzinger, Jašarević, Anteštajner, Felbecmajer, Đorđević, Gosvajnen, Huber, Veber, Valdenhofer, Husik, Hakl. Klupa: Kolmajr, Gosvajnez, Habe, Gole, Ajgner. 

CRVENA ZVEZDA: Popović, Jirka, Stojković, Milunović, Rodić – Čaušić, Jovančić – Ivanić, Jevtović, Marin – Boaći. Igrali su još: Stanković, Gordić, Savić, Gobeljić, Vulić, Krstović, Simić, Gavrić, Konatar, Ben, Vukanović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. “Furiozna” igra Zvezde protiv ekipe kao iz našeg šestog ranga! Ma, haj’te molim vas! Nemojmo preterivati! Da vidimo hoće li igra Zvezde protiv Kluža u subotu biti ovako “furiozna”? Da li ćemo igrati brzo, borbeno i sa žarom, odnosno sa svim oni atributima koji su nam nedostajali evo več drugu sezonu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter