1
Domaći fudbal

MRKELA NAKON ŽREBA: Sportski direktor spušta euforiju, koncentrisani smo na prvo kolo!

Objavljeno: 19.06.19 u 13:13

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su mogućeg protivnika i u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Dan nakon što su za protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dobili litvansku Suduvu, Crvena zvezda saznala je imena potencijalnih protivnika u drugoj rundi.

Sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da Crvena zvezda poštuje svakog rivala, i Helsinki i Toršavn, ali da je sada u fokusu samo prva utakmica.

Mislimo samo na Suduvu, to nam je najbitnije u ovom trenutku. Svakog rivala poštujemo sigurno neće biti lako. Ovo su kvalifikacije za Ligu šampiona, ko god bude bio protivnik u narednoj rundi ukoliko prođemo sigurno neće biti lako. Svesni smo toga, ali sada treba da se koncentrišemo samo na Litvance. Ekipa Suduve je pokazala da oni uvek mogu da iznenade, tako da ćemo o narednom rivalu misliti potpuno nakon 19. jula, rekao je Mrkela.

0
0

1 Komentara

  1. Nadamo se da ce pre toga suduva da vas oduva pametniji su sigurno nego prosle sezone,nadamo se razbijanju vodjine mezimice,i da se jednom za svagda unisti mit o drzavnom projektu zvanom crvena zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter